Frumusețea costă: 5 lucruri pentru care e mai bine să plătești mult decât să economisești

Bunica mea spunea că leneșul mai mult aleargă, iar zgârcitul mai mult păgubește. Și avea perfectă dreptate, deoarece e mai bine să plătești mult pentru un lucru cu adevărat bun, decât puțin pentru un lucru care mâine te va da de gol. Mai ales când vorbim de frumusețe. Iată 5 lucruri pentru care tindem să plătim mai puțin, fără să ne dăm seama că avem de pierdut.

1. Cosmeticele

Nu te grăbi să dai milioane. Dacă un produs cosmetic e de zece ori mai scump, nu e neapărat de zece ori mai bun. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți iei cosmetice ieftine, cumpărate din surse obscure. De exemplu, de la vânzători ambulanți care promit marea și sarea pentru 2 lei. Asta înseamnă că trebuie să dai dovadă de discernământ la alegerea produselor pe care le folosești. Pentru că pielea trebuie tratată cu atitudine.

2. Lenjeria

Poți economisi pe haine, dar nu economisi pe lenjerie. Lenjeria de corp trebuie să fie de calitate. Firește că nu ne referim la lenjerie scumpă din dantelă sau din țesături fine, ci la un sutien sănătos, fără cusături, care să-ți susțină bine sânii. O lenjerie bună corectează silueta, maschează imperfecțiunile, îndreaptă postura și te ajută să-ți etalezi rafinamentul și, cel mai important, ea schimbă starea de spirit a unei femei.

3. Încălțămintea

Poți economisi pe pantaloni, dar nu economisi pe încălțăminte. De calitatea pantofilor depinde nu numai sănătatea picioarelor, ci și a coloanei vertebrale. În plus, pantofii nu te vor distrage de la activitățile de zi cu zi. Renunță la balerini și tocuri înalte. Sugestia noastră este să porți pantofi cu toc mediu și gros. O astfel de încălțăminte este elegantă, confortabilă și stilată.

4. Tunsoarea

Nu economisi bani la frizer pentru că tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai stilată ținută va arăta deplasat. O tunsoare bună, în armonie cu ovalul feței și tonalitatea pielii, te poate întineri cu 5-10 ani. Dar nu-i atât de ușor să o găsești. Pentru asta vei avea nevoie de un frizer cu imaginație și capacități. Iar un frizer bun costă bani.

5. Sănătatea

Sănătatea este cel mai important lucru în viață. O femeie modernă se gândește în primul rând la sănătatea ei. Ea cumpără produse de calitate și atunci când vorbim de cosmetice, și atunci când vorbim de produse alimentare, și atunci când vorbim de vestimentație. La urma urmei, o femeie sănătoasă înseamnă o femeie frumoasă.