4 trăsături de caracter ale Taurului, pe care puțini le cunosc. Taurul este o persoană moale și pufoasă

Oamenii sunt obișnuiți să îl vadă pe Taur ca fiind puternic, curajos, perseverent și incredibil de încăpățânat – un om de piatră. Dar toată lumea este surprinsă să afle că un caracter pământean nu înseamnă doar perseverență și răbdare, ci și autoritate, romantism și multe altele. Aici, astrele îți vor spune despre aceste trăsături de caracter necunoscute.

Trăsătura 1. Naivitate

Da, imaginați-vă acest lucru – acest om cu sânge rece sub semnul Taurului este la fel de naiv ca un copil. El crede că toți oamenii sunt buni. Iar dacă unul dintre prietenii săi se comportă urât, el găsește o scuză pentru ticălos – spunând că viața este grea, ori poate copilăria lui a fost grea etc. Apropo, și Taurul se învață minte: realitatea lumii noastre scapă repede de naivitate (rămâne, dar se ascunde undeva foarte adânc). Așadar, dacă vreți să îl înșelați pe Taur, va trebui să vă străduiți din greu să îi câștigați încrederea.

Trăsătura 2. Sensibilitate

Nu se poate, pentru că nu poate fi niciodată! – Toți cei care îl cunosc pe animalul de companie al lui Venus vor exclama indignați. La urma urmei, potrivit multora, Taurul este un tăntălău secătuit, nesimțitor și un maestru al autocontrolului. Dar are un suflet delicat și sensibil. În general, Taurul este o persoană moale și pufoasă, iar coarnele sunt doar pentru anturaj.

Trăsătura 3.  Înflăcărat

Taurul doar dă impresia unei persoane cumpătate și calme. Și ești norocos că nu l-ai văzut pe el la mânie. Pentru că în furie Taurul este înfricoșător. Are un temperament care se poate manifesta în cel mai neașteptat moment. Așa că urmați un sfat bun și nu aduceți creatura pământeană în jos.

Trăsătura 4. Insolență Haideți, la urma urmei Taurul este cel mai politicos și mai manierat semn din cercul zodiacal….Bine, insolența nu este același lucru cu insolența. Secția Venus deghizează cu măiestrie insolența în bune maniere, iar oamenii nici măcar nu-și dau seama că tocmai au cedat o poziție, au sărit peste coadă etc. etc. etc. Iar Taurul încrezut face o figură serioasă și chicotește mental. Compatibilitățile semnelor zodiacale

Taurul este precaut și sensibil. De aceea nu-și etalează unele calități – prea devreme semn pământesc înfruntat cu viclenia și răutatea. Preferă să își ascundă adevărata natură decât să permită oamenilor să profite de el.