4 greșeli majore în machiajul sprâncenelor care te fac să pari neîngrijită și mai matură

Forma sprâncenelor pentru fiecare dintre noi este individuală, așa că nu este nevoie să copiem orbește tendințele modei: nu se potrivesc tuturor. Însă nu și atunci când merge vorba despre o mică schimbare – în acest caz se acceptă! Cu toate acestea, un machiaj greșit în această zonă vă poate distruge look-ul, chiar dacă în rest totul este impecabil. Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli de machiaj.

Sprâncene prea întunecate

Pentru ca sprâncenele să pară mai armonioase, femeilor cu părul blond și șaten se recomandă să folosească un creion cu o nuanță mai închisă, iar brunetele cu o nuanță mai deschisă decât nuanța lor naturală. Și nu uitați: astfel de sprâncene se vor potrivi mai bine cu un ruj strălucitor, dar nu vor funcționa cu machiajul întunecat al ochilor.

Unghi prea drept

Sprâncenele geometrice intens colorate arată nenaturale și artificiale. Modelează-le prin trasarea firelor fine de păr cu un creion, apoi folosește o perie înclinată pentru a aplica și aplatiza ușor o pudră specială, înainte de a aplica o nuanță potrivită de rimel pentru sprâncene.

Marginea exterioară prea lungă

Colțurile exterioare disproporționat de lungi ale sprâncenelor dau feței un aspect tern și o expresie melancolică. Machiajul sprâncenelor trebuie să fie întotdeauna aplicat de-a lungul liniei naturale de creștere a sprâncenelor, cu o margine exterioară de lungimea potrivită. Pentru a o determina, aplicați un creion cu un capăt pe nară și cu celălalt capăt în colțul exterior al ochiului. Locul în care atinge osul sprâncenelor este punctul pe care îl căutați (dacă este necesar, sprânceana poate fi extinsă până la el, dar niciodată dincolo de granița sa).

Sprâncene fără formă

Sprâncenele luxuriante sunt cu siguranță în tendințe, dar ar trebui să fie moderat stufoase și cu siguranță bine conturate. Dacă nu aveți timp pentru un tratament la salon, urmați-le forma naturală, smulgând excesul din jurul lor.