4 elemente de interior care vor mări vizual o cameră mică

Amenajarea unei camere mici, în mod paradoxal, necesită mult timp și efort. Aveți nevoie de o abordare inteligentă a redecorării, astfel încât camera să fie confortabilă și să nu se simtă înghesuită. Pentru a face față acestei sarcini dificile, împărtășim cu voi câteva mici trucuri, în materie de mobilier, care vă vor ajuta să faceți față acestei probleme dificile și vă vor ajuta să măriți vizual o cameră mică.

Oglindă mare

O modalitate foarte bună de a mări vizual o cameră este de a plasa o oglindă. Datorită suprafeței sale reflectorizante, nu numai că luminează pereții și conținutul camerei, dar mărește și spațiul general, creând iluzia că încăperea este mult mai mare decât este de fapt.

Canapea-șezlong

 

Într-o cameră mică, cel mai bine este să nu puneți o canapea voluminoasă. Dacă alegeți o canapea extensibilă mică, camera nu va arăta aglomerată. Formele rotunjite și țesăturile ușoare ale mobilierului vor contribui la acest lucru.

Masă de sticlă

Materialele transparente evidențiază vizual spațiul. Mesele și rafturile din sticlă se pot potrivi cu ușurință într-o cameră mică. Cu astfel de articole de interior, camera va arăta îngrijită și elegantă.

Scaune din sârmă

Structura și forma mobilierului pot afecta, de asemenea, cât de mult mai mult spațiu există din punct de vedere vizual. Scaunele cu picioare mai groase ocupă mai mult spațiu. Pentru sufragerii și bucătării mici, taburetele și scaunele cu dimensiuni minime sunt cea mai bună opțiune. Scaunele cu cadru din sârmă sunt ideale.

Chiar și un spațiu mic poate fi mărit, fără a fi nevoie să se dărâme pereți și fără a fi nevoie să se renunțe la mobilierul și aparatele esențiale. Designerii ne-au arătat modalități simple de a face un spațiu mic mai mare din punct de vedere vizual.