26 de curiozități interesante despre Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre cei mai faimoși și mai ușor de recunoscut actori ai vremurilor noastre, celebru pentru o serie de filme, printre care Pirații din Caraibe. Talentul bărbatului pare fără limite – este surprinzător de bun la a intra într-o varietate de roluri, iar tandemul său cu regizorul Tim Burton, cunoscut pentru filmele sale neobișnuite, a produs câteva adevărate capodopere.

Curiozități interesante despre Johnny Depp.

 1. Personajul lui Johnny Depp din “Pirații din Caraibe”, căpitanul Jack Sparrow, are un tatuaj pe braț. Bineînțeles, a fost desenat doar pentru film, însă, după filmări, Depp și-a făcut același tatuaj pe bune în acel loc. Singura diferență este că, pe tatuajul real, vrabia zboară într-o direcție diferită.
 2. Numai în 2012, Johnny Depp a câștigat peste șaptezeci și cinci de milioane de dolari.
 3. Johnny Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar și de două ori la premiile Zmeura de Aur.
 4. În germană, numele de familie Depp înseamnă “prost” sau “prost”. Cu toate acestea, actorului însuși îi place să glumească pe această temă.
 5. Johnny Depp – american, dar printre strămoșii săi s-au numărat irlandezi, germani și indieni Cherokee.
 6. Johnny Depp a cumpărat mai multe tablouri ale criminalului în serie și maniacului John Gacy.
 7. Actorul preferat al lui Johnny Depp este Marlon Brando.
 8. În prima tinerețe, Depp a cântat la chitară în diverse trupe rock pentru adolescenți.
 9. Familia lui Depp se muta frecvent, iar până când Johnny a împlinit 15 ani, a reușit să se mute de două duzini de ori.
 10. Formația muzicală preferată a lui Johnny Depp este Oasis. Actorul i-a dăruit chitaristului ei, Noel Gallagher, o chitară la care acesta cântă periodic la concerte.
 11. Depp spune că whisky-ul scoțian este băutura sa preferată.
 12. Johnny Depp nu a absolvit nici măcar liceul, darămite colegiul sau universitatea.
 13. Pofta de colecție nu îi este străină actorului – în diferiți ani a colecționat o varietate de lucruri, de la insecte la mostre de arme de foc.
 14. Scriitorul preferat al lui Johnny Depp – Fiodor Dostoievski.
 15. Johnny Depp deține o insulă în Bahamas.
 16. Într-o zi, un site de pe CNN a anunțat moartea lui Depp într-un accident de mașină, dar ulterior s-a dovedit că site-ul a fost pur și simplu spart de hackeri care au postat “rața”.
 17. Johnny Depp nu se poate lăuda cu o vedere bună – ochiul său drept este miop, iar cel stâng nu vede aproape niciodată.
 18. În 1999, poliția londoneză l-a arestat pe Johnny Depp pentru că s-a luat la bătaie cu paparazzi, care, potrivit acestuia, au intervenit în timpul cinei sale la un restaurant.
 19. Regizorul preferat al lui Johnny Depp este Andrei Tarkovsky.
 20. Johnny Depp are nu mai puțin de treisprezece tatuaje pe corp. Unul dintre ele este un desen făcut de fiul său, care a fost apoi transferat pe corpul actorului.
 21. Pe lângă engleză, Depp vorbește bine franceza.
 22. Johnny Depp este vegetarian.
 23. Orașul preferat al actorului este Parisul.
 24. Johnny Depp a declarat în repetate rânduri că nu-i place publicitatea și, în general, evită toată atenția sporită asupra persoanei sale.
 25. Primul rol al lui Depp – băiatul Glen în celebrul film de groază “A Nightmare on Elm Street”.
 26. Depp a fost implicat în înregistrarea unuia dintre albumele lui Paul McCartney.