20 de modele superbe de peste 50 de ani: acestea pot întrece cu ușurință orice concurentă tânără la capitolul rafinament!

Este general acceptat că afacerea de modeling este doar pentru fete tinere, a căror carieră se termină imediat ce începe. Dar această părere este eronată și tot mai multe femei mature devin modele. Fără îndoială, acestea ajung să fie adevărate bijuterii ale lumii modei. La urma urmei, frumusețea constă în diversitate și versatilitate, unde „90-60-90” și vârsta fragedă sunt un lucru din trecut. Și cât de frumos este să te uiți la diferite fețe și corpuri care ies în afara parametrilor.

1. Carmen Dell’Orefice, 91 de ani

Carmen este un supermodel american și actriță. Este renumită în industria modei ca fiind cea mai în vârstă doamnă care a prezentat sezonul primăvară/vară 2012. A fost pe coperta Vogue la vârsta de 15 ani și de atunci face modeling.

2. Yasmina Rossi, 66 de ani

3. Valentina Ash, 67 de ani

4. Tzipora Salamon, 72 de ani

5. Simone Jacob, 60 de ani

6. Nicola Griffin, 61 de ani

7. Linda Rodin, 74 de ani

8. Francis Brown McGill

Se știe că Francis a început cariera de modeling la vârsta de 48 de ani.

9. Claudine Penedo, 52 de ani

10. Katya Pyarli

Nu se cunoaște cu exactitate vârsta acestui model.  Nu a fost posibil să găsim această informație despre ea. Ea însă susține că anume orele de yoga o ajută să arate mereu tânără.

11. Alicia Borras, 77 de ani

12. Daphne Self, 94 de ani

13. Jackie O’Shaughnessy, 71 de ani

14. Lyn Slater, 68 de ani

15. Evelyn Hall, 76 de ani

16. Feriga Rozmarin, 55 de ani

17. Rosa Saito, 71 de ani

18. Tatyana Neklyudova, 66 de ani

Tatyana Neklyudova a lucrat mulți ani ca inginer senior la GiproRybflot. Are doi copii adulți și trei nepoți.

19. Teruko Burrell, 64 de ani

Și, dacă există cineva care știe despre puterea și frumusețea părului natural de culoare gri, atunci aceasta este cu siguranță  Teruko Burrell. Modelul și-a observat primul păr gri la treizeci de ani și de atunci poartă cu mândrie un cap plin de bucle gri.

20. Diane Grisel, 61 de ani

Și totuși există un farmec aparte la aceste femei adulte: aspectul, postura, capacitatea de a se prezenta. Toate acestea le fac incredibil de frumoase și atractive!

Tu ce părere ai despre aceste doamne fenomenale? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !