17 poze extraordinare care te vor uimi cu siguranță !

Lumea a devenit un loc atât de crud în care concentrarea asupra binelui, pozitivului și interesantului este singura modalitate de a-ți menține spiritul sus. Și probabil am înnebuni dacă nu ar fi toate lucrurile interesante și incitante care se întâmplă constant în jurul nostru. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri neplăcute în prezent, dar cele mai unice și uimitoare lucruri există, și încă foarte aproape de noi. Noi am pregătit pentru tine câteva fotografii captivante și curioase, astfel încât să te poți înveseli și să înveți ceva nou în același timp.

1. „Cineva de la școala mea a desenat asta pe tablă”

Artistul este necunoscut. Instrumentul folosit este un marker pentru tablă albă. După cum ar spune însuși Joker: „De ce ești atât de talentat?”

2. Manechin stomatologic de antrenament

Amintește foarte mult de un RoboCop extrem de surprins sau de unul dintre prototipurile sale nereușite. Sincer să fiu, toate manechinele de antrenament stomatologic arată puțin înfricoșător, așa că dacă te hotărăști să le vezi într-un motor de căutare, atunci te-am avertizat.

3. Pilaeus Cloud⁠⁠, Puer, provincia Yunnan, China

Din latină „pyleus” se traduce literal prin „pălărie”, așa că în acest caz vorbim despre un nor rotund format deasupra cumulusului obișnuit. De regulă, sunt de scurtă durată, deoarece din cauza diferenței de temperatură, norul principal, poate absorbi rapid „pălăria”.

Astfel de nori se formează din cauza curenților ascendenți puternici de joasă altitudine care răcesc aerul umed la niveluri mai înalte. De regulă, astfel de nori sunt indicatori ai unui fenomen natural periculos iminent. Deși nu am fi surprinși dacă s-ar dovedi că chinezii tocmai au inventat iluminarea RGB pentru nori.

4. Ușa este reală iar restul este graffiti

Așa arată locul înainte de a fi pictat de către artist

5. Dalmațienii nu sunt doar alb-negru

În timp ce unii internauți au susținut că acest câine este o încrucișare între un doberman și un dalmațian, alții au spus că există dalmațieni tricolori de rasă pură, doar că aceasta este considerată o mutație și o abatere de la rasa alb-negru. De asemenea, internauții au scris că sunt speriați de ochii prea umani ai acestui câine.

6. Ceasuri marca Zalzach, care au fost concepuți inițial pentru nevăzători

Poți spune care este ora doar atingând cei doi magneți. Această frumusețe costă 170 USD. Un alt punct: bila exterioară arată ore, iar bila interioară arată minute, ceea ce complică foarte mult înțelegerea orei. În fotografie, ceasul arată aproximativ 14:52.

7. O frunză de toamnă înfiptă în pânză, care pare aproape înflăcărată.

Această fotografie a fost făcută în Munții Adirondack din nord-estul New York-ului, SUA. Unul dintre internauți a început să-l certe pe autor pentru editarea excesivă a fotografiilor, la care acesta a răspuns: „Această fotografie a fost făcută dimineața cu un obiectiv macro, când soarele strălucea prin partea din spate a frunzei. Exact așa arăta. ”

8.Detaliu uimitor într-o sculptură în marmură de Giovanni Bernini, realizată în 1622

Vene în braț și mână. Relieful oaselor de pe mână. Moliciunea coapsei. Acest lucru este pur și simplu ireal! Un alt fapt nu mai puțin frapant este că la momentul creării sculpturii, Giovanni Bernini avea doar 24 de ani. Apropo, sculptura se numește „Răpirea Proserpinei”, iar fiecare detaliu al acesteia este o adevărată capodoperă.

9. O ținută de prezentare de modă pe 8 biți care arată ca și cum ar fi 2D sau 3D, dar cu texturi slab redate.

Această ținută a fost prezentată la Săptămâna Modei de la Paris, în cadrul show-ului Loewe de primăvară/vară 2023. în dinamică, pixelarea sa nu merge nicăieri, ci dimpotrivă, arată și mai impresionant.

10. Această cafenea din Bedford, Anglia are un zid plin de cărți.

Acel moment când îți plac cărțile, dar nu suficient pentru a le citi. Această cafenea se numește „Cafea cu artă” și se pare că fac cafea delicioasă.

Internauții au păreri diferite, deși acest perete de carte arată frumos și face o treabă grozavă de izolare fonică, pe de altă parte poate deveni o sursă de mucegai, o casă și hrană pentru insecte și poate fi un pericol de incendiu.

11. „Zburam într-un avion în care geamurile puteau fi colorate alegând nivelul de tonare.

Judecând după recenzii, dezavantajul unui astfel de sistem este că estomparea nu blochează suficient de puternic lumina soarelui. Se pare că pasagerii sunt, de asemenea, enervați când personalul își resetează setările de reducere a luminii.

12. În Japonia, puteți cumpăra spaghete într-o chiflă hot dog. Ei o numesc “rola napolitană”

Acesta este de fapt un fel de mâncare destul de popular în Japonia, care are propriul său nume japonez – „yakisoba pan”, care este o chiflă de pâine albă umplută cu tăiței de grâu prăjiți.

13. Mormântul dansatorului de balet Rudolf Nureyev

Mormântul pare acoperit cu un covor oriental colorat, dar de fapt este un mozaic. Nureyev s-a născut la Irkutsk (URSS) în 1938, iar după un turneu la Paris în 1961, a refuzat să se întoarcă în patria sa, unde a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru asta. Nu s-a întors niciodată în Uniunea Sovietică. Artistul a murit în 1993 din cauza complicațiilor cauzate de SIDA la Paris, nu departe de care se află mormântul său, aflat la cererea artistului în cimitirul rus. Rudolf Nureyev este considerat unul dintre cei mai mari dansatori ai secolului al XX-lea.

14. Vopseaua de pe ușă s-a desprins în așa fel încât a creat imaginea lui Edgar Allan Poe

Se pare că cineva a bătut la ușa asta de prea mult timp.

15. Așa arată publicul pentru examenul de admitere la Academia de Arte Plastice din China

Academia Centrală de Arte Frumoase din Beijing primește anual cereri de la o medie de peste 40.000 de solicitanți, dintre care 13.000 sunt invitați să susțină examenul. Dintre aceștia, academia primește anual de la 700 la 800 de studenți. Examenul este supravegheat de 5 până la 11 judecători care sunt trimiși cu o zi înainte într-o locație secretă dintr-un hotel necunoscut din Beijing. La sosire, le vor fi confiscate telefoanele, laptopurile și toate instrumentele de comunicare externă, care le vor fi returnate numai după finalizarea judecății

16. Cerul dimineții în Texas

Autorul fotografiei a scris că nu a aplicat niciun filtru fotografiei. Utilizatorii au speculat că cerul ar putea arăta așa înainte de furtună, la care autorul a răspuns: „0% șanse de ploaie, dar foarte umed.”

17. Pisica mea neagră, are o mustață albă

Dar ție ți-a plăcut articolul ? Nu uita să ne scrii în comentarii ! De asemenea, nu uita să distribui acest articol și prietenilor !