17 lucruri care s-au uzat de-a lungul timpului: asta se va întâmpla cu toate obiectele care sunt folosite în mod regulat !

Sunt lucruri pe care le folosim nu din când în când, ci în mod constant. În fiecare zi apucăm clanța ușii, deschidem și închidem frigiderul, ne plimbăm cu pantofii noștri preferați sau stăm în același loc când gătim.

Și dacă o piesă vestimentară sau încălțăminte se uzează, atunci pur și simplu o vom înlocui. Iar la orice altceva vom observa pur și simplu semne de uzură, deoarece aproape nimeni nu va schimba podeaua sau va reînnoi clanța ușii în fiecare an. Pentru a arăta cum schimbă timpul lucrurile, am adunat o colecție de fotografii ilustrative care demonstrează cât de nemiloasă este această forță. Interesant și puțin nostalgic.

1. „Semnul de stop din orașul meu este atât de vechi încât a devenit logo-ul unei trupe de death metal”.

2. „Telecomanda colegului meu de cameră. Îi place să se uite la televizor”

Credem deja că vecinul se poate folosi de ea deja din memorie. Fapt distractiv: folosirea acestei telecomenzi în timpul zilei este ca și cum o folosești pe întuneric.

3. „Plușul meu Pikachu din 1998, pe care l-am primit de la părinți. Ei credeau că este doar un șoarece drăguț și nu aveau idee că-mi place Pokemon.”

„A fost și este jucăria mea de plus preferată. În copilărie, a călătorit cu mine peste tot, am luat-o cu mine în tabăra de zi în fiecare vară. A văzut multe și a arătat mult mai bine înainte, dar nu voi scăpa niciodată de ea”, a scris autoarea fotografiei.

4. „Jucăria preferată a pisicii mele”

S-a jucat atât de mult cu ea, astfel încât să rămână doar „oase”.

5. Monument situat în Madrid, Spania

Poți vedea imediat ce parte a corpului statuii atrage cel mai mult turiștii. Aproape că i-a șters pantalonii!

6. Aruncă o privire la statuia lui Molly Malone din Dublin

Pentru referință: Molly Malone este eroina cântecului irlandez popular cu același nume, care a devenit unul dintre simbolurile neoficiale ale Irlandei.

7. „Un puc de hochei de masă după patru ani și jumătate de joc. Pentru comparație, noul puc este în stânga.”

„Refuz să cred că un puc de hochei de masă a fost folosit timp de patru ani fără să se piardă”, a scris un comentator. Autorul fotografiei a răspuns că pucul s-a pierdut de multe ori, dar întotdeauna a fost posibil să-l găsești.

8. Două pături identice de lână: 20 de ani de utilizare și 20 de ani de depozitare.

Se pare că scoțienii știu să facă pături excelente de mohair. Apropo, pătura care se folosește de peste 20 de ani este în stânga.

9. „Familia mea a oferit dovezi convingătoare pentru a mă forța să-mi înlocuiesc perna de 18 ani”

10. „Munca în pădure a deteriorat acei pantaloni. S-au purtat uniform și ambele părți s-au rupt în aceeași zi.”

11. „Port acest inel de 17 ani și recent am reușit să găsesc un înlocuitor cu exact același model”

12. Acest salon de coafură are pe podea urme negre de la frizerii care se plimbă pe scaune de ani de zile.

Echivalentul unei centuri negre pentru frizeri. Se pare că este timpul să te gândești la înlocuirea podelei.

13.Urme pe tejgheaua unei tarabe, care arată cărarea pe care vânzătorul a târât monedele, apăsându-le cu degetele.

Dacă crezi că această sticlă a apărut în perioadele de carantină, atunci nu este așa. Este o bucată de sticlă antiglonț instalată pentru a combate jafurile. Această fotografie a fost făcută în SUA, aparent într-una dintre zonele proaste și periculoase.

14. „Cei doi iepurași de pluș ai mei. Le am pe amândouă de la naștere, doar unul era peste tot cu mine, iar celălalt era ținut în dulap. Așa arată ei 22 de ani mai târziu”

Din această fotografie, nu numai că puteți vedea diferența, dar puteți înțelege și care dintre ei a fost iubit mai mult în tot acest timp. Utilizatorii au remarcat că în timp, cel din stânga a devenit mai mult ca un iepure, și nu ca o oaie.

15. „Noii mei șlapi Adidas și șlapii de 20 de ani ai tatălui meu. Au lăsat designul neschimbat.”

Deși arată aproape la fel, cel mai probabil materialele sunt complet diferite.

16. „Pantofii mei noi și vechi de lemn”

Internauții au comparat acești pantofi cu cartofi obișnuiți și cu cei decojiți.

17. Locuri în care oamenii s-au sprijinit de perete în timp ce așteptau la spălătorie

Dar tu ce lucruri uzate mai ai ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !