17 imagini unice cu obiecte și oameni MASIVI: cu siguranță nu te-ai fi așteptat la asemenea dimensiuni

Cel mai înalt munte din sistemul solar este Muntele Olimp, care este un vulcan stins situat pe Marte. Înălțimea sa este de 25 km, iar înălțimea Everestului este de „doar” 8,8 km. Uneori, obiectele mari pot fi atât de fascinante încât dau senzația că suntem într-o lume complet diferită. Și într-adevăr, dimensiunea unor obiecte ne poate face să credem că suntem niște pitici care trăim în lumea lui Gulliver. În acest articol, am pregătit 17 fotografii cu obiecte masive care sunt atât de mari încât este greu de crezut că sunt reale.

1. Crap destul de masiv

2. „Am găsit o frunză care este aproape de două ori mai mare decât capul meu”

3. Gâtul lui Mike Tyson de 18 ani

4. Shrek (1994-2011) a fost o oaie Merino din Noua Zeelandă. A evadat și a trăit într-o peșteră timp de șase ani, fără a fi tunsă.

După ce a fost prinsă pe 15 aprilie 2004, a fost tăiată de un profesionist în 20 de minute. Tunsoarea a fost difuzată la televiziunea națională din Noua Zeelandă. Lâna ei cântărea 27 de kilograme, ceea ce este suficient pentru a coase 10 haine bărbătești.

Shrek a devenit o mascotă națională, iar tunsorile sale publice au fost folosite pentru strângeri de fonduri caritabile. Din păcate, pe 6 iunie 2011, Shrek a trebuit să fie eutanasiat la recomandarea unui medic veterinar.

5. Un tip vietnamez cu broaștele lui

Masculii acestor broaște cântăresc până la 1,4 kg și cresc până la 24,5 centimetri lungime, în timp ce femelele au jumătate din dimensiunea masculilor. Sunt foarte agresivi și mănâncă aproape orice pot face față, de la mormoloci și alte broaște până la păsări. Spre deosebire de alte broaște care atacă doar obiecte în mișcare, acești tipi se pot repezi cu ușurință către ținte staționare. Fălcile lor sunt atât de puternice încât sunt „practic imposibil de strâns”.

6. Statuia Unității, care este cea mai mare din lume: înălțimea sa împreună cu piedestalul este de 240 de metri

Aceasta a fost creată în onoarea omului de stat indian, unul dintre autorii Constituției Indiei și creatorii structurii politice a țării, Vallabhai Patel. Statuia Unității este de peste 2,5 ori mai mare decât Statuia Libertății, iar dacă le comparăm înălțimea fără piedestale, atunci statuia indiană este de 4 ori mai mare decât cea americană (franceză).

7. Vânzător de pepene verde în Saigon, Vietnam

Este clar că acest tip este un culturist profesionist. Internauții au speculat că fie împărțea pepeni verzi pentru Anul Nou vietnamez (Tet), fie făcea o fotografie promoțională sau pentru rețelele sociale.

„Pepeni verzi cu steroizi! Cumpărați pepeni verzi cu steroizi!” , a glumit unul dintre internauți în comentarii.

8. Acest „câine” a fost adoptat de către un adăpost, iar testul lui ADN a arătat că 87,5% este lup gri, 8,6%, husky siberian și 3,9% ciobănesc german.

9. Anvelopă Bugatti lângă o anvelopă obișnuită de mașină

Este o anvelopă de la un Bugatti Veyron care costă 42.000 de dolari pentru întregul set. În fotografie puteți vedea una dintre anvelopele din spate, care are 36,6 cm lățime.

10. Băiat mare

Este o pisică mare sau un tigru mic?

11. Ați văzut vreodată o bomboană Ferrero Rocher de această dimensiune?

Se pare că aceasta este de fapt o coajă, iar în interior sunt 2 pachete, fiecare conținând 2 bomboane obișnuite Ferrero Rocher.

12. Jucătoarea de volei Hanna Donaldson, a cărei înălțime este de 192 cm

Hanna joacă pentru echipa de volei a Universității Gardner Webb (Carolina de Nord, SUA) din 2018, jucând rolul de fundaș central. Judecând după statisticile ei, este o jucătoare foarte bună.

13. „Prietenul meu corb care zboară spre mine în fiecare zi”

După cum a spus autorul fotografiei, aceasta nu este o banană atât de mică, ci o pasăre atât de mare.

14. „Aprilie 1987, am 5 luni”

Se pare că în loc de lapte praf pentru sugari, tatăl acestui bebeluș a cumpărat accidental proteine.

15. Cum arată autorul fotografiei precedente în prezent

16. Un sturion gigant

17. Fructul palmierului din Seychelles, care cântărește aproximativ 18 kg

Dar tu ai văzut vreodată oameni sau obiecte atât de mari ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să-l distribui și prietenilor !