17 imagini spectaculoase: fraza „Nimic nu mă poate surprinde!” se anulează

Copiii se nasc practic fără nicio informație în cap și tot ceea ce văd în jurul lor stârnește interes și încântare reală în ei. Dar dacă trăiești în această lume de mai bine de o duzină de ani, atunci probabil că ai văzut atât de multe de-a lungul anilor încât va fi destul de greu să te surprinzi.

Cu toate acestea, există lucruri care îi fac până și pe ultimii sceptici să-și dea ochii peste cap. Asta pentru că lumea noastră este în continuă schimbare și se întâmplă ceva cu adevărat interesant în ea în fiecare secundă. Și pentru a dovedi acest lucru, am adunat fotografii spectaculoase care infirmă fraza: „Nimic nu mă poate surprinde!”.

1. „Bord-ul meu de darts s-a stricat. S-a dovedit a fi doar o rolă vopsită de benzi de carton. ”

2. „Cartoful meu crește un cartof nou în interiorul său”

Acesta este un fel de phoenix din lumea cartofilor, care renaște și din sine. Phoenix-ul cartofului renaște din amidon!

3. „Cărbunii din focul pe care l-am făcut seamănă cu ochiul lui Sauron”

4. „Am găsit un mic crab uscat când deschideam o stridie”

Când internauții au întrebat dacă crabul era în viață, autorul fotografiei a răspuns: „Foarte mort și foarte uscat . ”

Se pare că ar putea fi un crab de mazăre (crab de mazăre), care duce un stil de viață parazit, trăind literalmente în interiorul cojilor de stridii.

5. „Un adeziv polimeric care era complet uscat așa că am deschis doar sticla și l-am scos”.

„Silueta este aproape complet solidă, dar suprafața este cam moale. Deloc lipicioasă ”, a scris autorul fotografiei, spunând că, pe de altă parte, figura de clei uscat este complet plată, ceea ce indică faptul că cleiul s-a uscat atunci când sticla a stat pe o parte.

6. „Azi mi s-a pus un ghips impermeabil pe gleznă.”

Sincer să fiu, seamănă mai mult cu sandalele fanteziste ale locuitorilor Atlantidei decât cu gipsul. Avantajele acestui „gips” nu se termină cu rezistența la apă. El poate fi îndepărtat cu ușurință prin desfacerea câtorva fermoare, iar găurile din acesta ajută la zgârierea piciorului, care nu este disponibil pentru persoanele cu gips obișnuit.

Acest „gips” pare moale, așa că internauții au început să pună întrebări despre flexibilitatea sa, la care autorul fotografiei a răspuns: „ Nu, este dur ca o piatră. Mai puternic decât ultima distribuție pe care am avut-o. Mi s-a lipit de picior!”

7. „Lămpile de pe tavan din acest laborator medical au forma unei electrocardiograme”

„Dacă EKG-ul tău arată așa, mergi la spital ! ”, a scris un comentator.

Sarcina medicilor este să trateze pacienții și să înțeleagă indicatorii, iar sarcina designerilor este să facă lucruri frumoase și convenabile. Aparent, acesta este motivul pentru care plafoniera arată așa.

8. „Pielea picioarelor, pe care sunt imprimate cusăturile și pliurile blugilor”

Internauții au scris că acest lucru se poate întâmpla pielii cu o lipsă de colagen. Autorul fotografiei a confirmat că acest lucru are sens, deoarece fata care deține aceste picioare mănâncă în cea mai mare parte mâncare vegană.

9. Păpușă Ken cu vitiligo

10. „Numărul de mustăți ale pisicii mele care au căzut în 6 ani”

Proprietarul pisicii (autorul fotografiei) a spus că Pebbles, care deține această mustață, este un vânător foarte feroce, așa că în casa lor „nicio muscă nu trăiește mult”

Iată-l și pe Pebbles

11. Un alt internaut a scris că strânge și el mustăți de pisică de peste 20 de ani, lipindu-le în squish de pinguin.

12. Mini corturi pentru animale

13. Toaletă publică care are o formă destul de ciudată

Se pare că această toaletă este concepută pentru persoanele cu mult exces de greutate. De aceea baza acestei toalete este atât de largă și, prin urmare, puternică.

14. Interiorul gurii unui pescăruș

Este ultimul lucru pe care îl văd chipsurile pe plajă.

15. Un jeleu în formă de ursuleț cu coadă

16. Autobuze din Madrid echipate cu scaune pentru copii

Autorul fotografiei a scris că vizavi de acest scaun există un scaun obișnuit în care un părinte poate sta să privească copilul.

„Acesta este cel mai murdar loc din tot autobuzul!” , a scris un internaut. „Șterg aceste scaune cu șervețele umede antiseptice înainte ca copilul meu să stea pe ele ”, a scris o altă persoană.

17. În supermarketurile braziliene poți cumpăra  adevăratele fructe Caju

Tulpina de caju este, de asemenea, comestibilă și este adesea folosită pentru gătit în Brazilia. Cel mai important este să nu încercați să mâncați caju crude, deoarece pielea lor conține o substanță caustică care vă va oferi o senzație de usturime acidă pe limbă și o senzație de arsură. Prin urmare, nucile de caju pot fi consumate numai după prăjire.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !