16 obiecte care sunt misterioase pentru majoritatea internauților: din fericire noi am aflat la ce sunt folosite

Cu siguranță ai întâlnit în viața ta obiecte care ți s-au părut stranii la prima vedere. A căror explicație nu poate fi găsită nici măcar cu ajutorul unui motor de căutare.

Internauții cunoscători sunt trimiși cu astfel de întrebări către comunitatea „Ce este acest lucru” de pe Reddit, care este un exemplu excelent al puterii cunoașterii colective. Unii utilizatori își postează constatările, în timp ce alții răspund pentru ce este și ce să facă cu acest obiect. Mai jos, am ales pentru tine 16 obiecte aparent misterioase pentru majoritatea internauților, dar foarte utile pentru ceilalți membri ai comunității Reddit.

1. Întrebare: „ Am găsit acest obiect pe iarbă într-un parc suburban. E foarte ușor. Precum hârtia sau noroiul uscat, se sfărâmă ușor, dar își păstrează forma în apă. Este plin de găuri care trec prin el.”

Răspuns: „Acesta face parte din miezul convertorului catalitic”

2. Întrebare: „M-am mutat recent într-o casă veche. În casă există două astfel de „prize” cu dispozitive atât de ciudate în spate. Ce sunt aceste lucruri?

Răspuns:

„Aceștia sunt doi senzori de mișcare ai sistemului de alarmă. Ei rrebuie să fie amplasați direct unul vizavi de celălalt pentru a oferi o indicație electronică a funcționării.

Răspunsul autorului: „WOW, nici măcar nu am observat că aceste lucruri erau unul vizavi de celălalt în părți opuse ale casei, dar răspunsul tău m-a făcut să merg să verific și sunt! Între ele există un coridor lung și mai multe camere, dar se văd unul pe celălalt.

3. Întrebare:

„O masă mare de nisip în subsolul unei case de vânzare în New Jersey. Mai mult de 3 metri lungime, mai multe tije sau țevi metalice curbate pe lateral si un „pod” în mijloc. În partea dreaptă a imaginii este o bandă transportoare de mobilă. Astea sunt toate informațiile pe care le am.”

Răspuns:

„Acesta este un teren de antrenament pentru a juca cu mini-echipament controlat prin radio”

Există adulți cărora le place să asambleze și să opereze mini vehicule controlate radio pentru a simula lucrările de construcție. Nu poți fi decât surprins de o asemenea varietate de echipamente în miniatură: camioane, basculante, excavatoare, buldozere și chiar excavatoare cu ciocane hidraulice.

Apropo, „tijele sau țevile metalice curbate pe lateral” care s-au menționat în întrebare, sunt modele de lămpi stradale.

4. Întrebare: „Placă retractabilă cu găuri pe ambele părți ale canapelei”.

Răspuns:

„Aceasta este o masă glisantă, în găurile căreia este instalată o tavă cu știfturi corespunzătoare. După ce ai mâncat, poți să duci tava înapoi în bucătărie și să împingi suporturile înapoi la locul lor.”

5. Întrebare: „Bijuterii de aur cu o arcadă și un cristal în mijloc. Soția mea l-a găsit într-un magazin second-hand și simt că are legătură cu o religie”.

Răspuns: „Acesta este un vas pentru servire murături, din care borcanul și capacul au fost scoase.”

Internauții au reușit chiar să găsească de unde a fost împrumutat „cristalul”

Cineva a fost inteligent și a transformat totul într-un decor misterios.

6. Întrebare: „La ce se folosește acest dinte de pe ciocan ?

Răspuns: „Acesta este pentru a ține și nivela scândurile în timpul construcției structurilor”

7. Întrebare:

„O bucată de alamă și eventual plumb încorporate într-o bucată de lemn rindeluit. Stă pe un raft de ani de zile și habar n-am ce ar putea fi. Lemnul este de arțar, posibil din Vermont, care a ajuns într-o fabrică de podele din Ontario. La început am crezut că este un glonț, dar nu am înțeles de ce era alamă în mijloc.”

Răspuns:

„Acesta este un glonț, cineva a împușcat într-un copac și l-a tăiat de-a lungul traiectoriei împușcăturii. Partea aspră din lemn este calea glonțului.”

Dacă nu poți vedea glonțul din acest nas metalic de câine, este pentru că era un glonț cu vârful gol, care este folosit pe scară largă la vânătoare.

8. Întrebare: „Ce este acest obiect pe care l-am văzut pe exteriorul caselor din Marea Britanie?”

Răspuns: „Acesta este o racletă de pantofi pentru a curăța murdăria înainte de a intra în casă. Pare să fi fost zidată.”

Acum este doar un element decorativ.

9. Întrebare: Un cadou pentru inaugurarea casei. Este făcută jumătate din lemn, jumătate din marmură. Are două adâncituri și o mini lingură. Ce mai este și asta?

Răspuns: Este un suport pentru sare și piper.

10. Întrebare:

„Aceste două bucăți au lovit pământul imediat după ce un avion mare a zburat jos deasupra casei mele. Au o textură nisipoasă și sunt elastice, aproape ca vopseaua uscată. Au, de asemenea, un miros dulce puternic.”

Răspuns:

„Aceasta este o pulbere uscată de stingere a incendiilor care a căzut dintr-o aeronavă predestinată pentru aceasta.”

11. Întrebare:

„Ce sunt acele lucruri de sticlă atașate de tavan? Sunt prin toată casa la ferestre. Casa a fost construită în 2010-2015. ”

Răspuns:

„Acesta este un mic perete între aspersoare de incendiu situate aproape una de alta. Apa rece dintr-un stropitor poate intra în altul, ceea ce face ca pur și simplu să nu funcționeze.”

Conform reglementărilor americane pentru spațiile rezidențiale, stropitoarele de incendiu nu pot fi amplasate la mai puțin de 2,5 metri una de alta.

12. Întrebare:

„O ușă mică de toaletă cu un dispozitiv în formă de lingură atașat de balama. Situat într-o casă veche  din anul 1928 ”

Răspuns:

„Acesta este pentru a ține hârtie igienică, care în trecut venea sub formă de foaie. Un dispozitiv în formă de lingură apăsat pe un teanc de hârtie. ”

13.  Întrebare

„Făcut din lemn, în interiorul unui cilindru cu vârfuri ascuțite. Cred că este pentru măcinat, dar ce s-ar putea măcina cu acest dispozitiv ?”

Răspuns: „Este o răzătoare de brânză”

Ușa se deschide, înăuntru se pune o bucată de brânză, după care se închide. Apoi trebuie doar să răsucești mânerul și să colectezi bucăți mici de brânză care cad în partea din spatele răzătoarei.

14. Întrebare: „Am găsit asta la serviciu astăzi, lăsat de un muncitor de noapte. Vreau doar să știu ce este.”

Răspuns: „Acestea sunt pistoane din seringi de sticlă”.

15. Întrebare:  „O cutie mică de Kodak cu cuburi și discuri. Un fel de joc ?”

Răspuns: „Este un joc de masă numit 421”

Un joc destul de neobișnuit în care trebuie să arunci trei zaruri simultan și să aduni combinații ale valorilor scăpate. Cine are combinația mai bună, primește un anumit număr de jetoane. Nu este greu de ghicit că cea mai puternică combinație este 421.

16. Întrebare

Întrebare: „Am găsit asta în noua noastră casă, lângă scările de la subsol. Este la capătul de sus al peretelui.”

Răspuns:

„Acesta este un suport pentru mânerele măturilor și mopurilor.”

Dar tu ai întâlnit obiecte a căror destinație nu-ți era clară? Așteptăm să ne spui în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor!