16 oameni și animale cu trăsături unice: șansa de a-i vedea în viața reală este unul la un milion !

Ce imaginație vie trebuie să aibă natura pentru a face fiecare creatură din această lume atât de specială și diferită de celelalte. Ei bine, abilitățile mamei natură depășesc întotdeauna toate limitele imaginabile.
Este uimitor că există atât de mulți oameni în lume, dar nu există doi absolut identici, pentru că până și gemenii pot fi ușor diferențiați. La fel este și cu toate creaturile din jurul nostru: nu există animale, plante sau fenomene create de natură care să fie exact la fel. Asta explică cât de diversă este lumea în care trăim. Am adunat 16 dovezi uimitoare ale dragostei naturii pentru „design” unic care abia așteaptă ca tu să le vezi.

1. „Am o dungă pe irisul de la ochiul stâng”.

Un internaut a glumit: „Actualizarea ochilor la căprui. Progres: 8%” , la care fata (din foto) a răspuns: “Destul de ciudat, dar nu am avut această linie la naștere. ” Ea a mai scris: „Vederea mea e nasoală, dar această dungă nu are nimic de-a face cu asta. Doar am tendințe foarte ciudate la melanină ”. Fata are astigmatism.

2. Modelul Sofia Hadjipanteli, cel mai cunoscut pentru sinofris

Sofia s-a născut în Cipru, după care s-a mutat împreună cu părinții ei la Londra, iar apoi în SUA. Fata este o blondă naturală, așa că sprânceana ei nu arăta inițial atât de impresionant. Totul a început cu faptul că într-o zi ea a decis să-și vopsească sprâncenele într-o nuanță mai închisă, dar ca rezultat, acestea au devenit complet negre. Sophia consideră rezultatul vopsirii sprâncenelor unul de mare succes.

3. Pisica care suferă de hipertrofie musculară asociată cu miostatina. Ca rezultat, aceasta duce la creșterea excesivă a masei musculare.

Miostatin este o proteină specifică a cărei sarcină este de a suprima creșterea masei musculare în timp util. Dar din cauza unei mutații, este posibil să nu funcționeze corect. Apropo, această afecțiune apare nu numai la animale, ci și la oameni, motiv pentru care au o cantitate crescută de masă musculară și forță.

4. „Am vrut doar să-mi arăt heterocromia parțială dublă”

Potrivit bărbatului, în ochii lui există zone care au nuanțe diferite: verde, albastru și maro. Adică ochiul lui stâng este verde-maro și ochiul drept este verde-albastru. Autorul fotografiei a scris că este întotdeauna derutat de întrebarea culorii ochilor și ar vrea să răspundă doar „totul” sau pur și simplu „da”.

„M-am născut cu o pată maro, dar partea albastră a apărut la pubertate. Aceasta continuă să crească ”, a explicat el în comentarii.

5. O pisică cu un ochi care arată ca o galaxie

Proprietarul pisicii, pe nume Jamarcus, a scris că pisica are multe probleme oculare diagnosticate, printre care: dilatarea pupilei, buftalmie, cataractă, pitting și fibroza corneei și atrofierea nervului optic. Deși pisica este aproape oarbă la un ochi, nu ar trebui să vă faceți griji pentru el, deoarece proprietarul a asigurat că Jamarcus trăiește așa de 9 ani și totul este în regulă cu el.

6. „Îmi crește un păr destul de lung chiar pe frunte”.

Internauții au sugerat că femeia este un pic furmnică.

„Literalmente, nu am observat părul până astăzi! El trebuie să fi crescut foarte repede pentru că petrec mult timp în fața oglinzii îngrijind pielea și nu l-am observat înainte”, a scris ea. Femeia a mai scris că și-a smuls părul.

7. O fată cu heterocromie, care nu poate fi numită altfel decât o frumusețe

Ochiul stâng al fetei este maro, iar ochiul drept verde.

În ciuda frumuseții acesteia, fata își regretă puțin particularitatea: „Heterocromia este un lucru foarte tare când tu și mediul tău sunteți adulți, dar în copilărie ești pur și simplu considerat diferit / ciudat. Acest lucru mi-a dat multă anxietate când eram mai mică și părinții mei nu m-au lăsat niciodată să port lentile. Am avut doar 2 prieteni înainte să împlinesc 18.”

8. „Mâna mea are o formă ciudată”

„Degetele mele au o ordine ciudată din cauza faptului că degetele mijlocii și inelarele sunt așezate invers”, a scris autorul fotografiei.

9. Pisică cu o săgeată pe nas

10. „Am un semn de la naștere în forma unei inimi în ochi.”

Nu putem să nu dăm o inimă acestei fotografii.

11. „Pisicuța mea nu și-a pierdut dinții de lapte, așa că acum are 2 colți”

Dinții de lapte rămași ar trebui mai bine să fie îndepărtați deoarece pot cauza probleme grave în viitor.

„Sunt veterinar și văd asta destul de des. Acest lucru poate duce la dureri bucale și la boli viitoare dacă dintele nu cade singur. Dacă pisoiul tău nu este încă sterilizat/castrat, poți cere medicului veterinar să-l scoată în timpul operației ”, a scris unul dintre comentatori.

12. Un bărbat cu vitiligo

Nu numai că trăsătura lui arată destul de interesantă, dar tipul și-a făcut și un tatuaj pe încheietura mâinii. După cum știți, tatuajele arată mult mai bine pe pielea albă decât pe pielea închisă la culoare, iar tipul a profitat de acest lucru cu înțelepciune.

13. „Recent, mi-a apărut un „pistrui” în ochi, care este acum monitorizat de medici”

Un semn de naștere sau un nev pe ochi este practic inofensiv, desigur, dacă nu conține celule maligne. Așa că acestea trebuie monitorizate în mod constant. Dacă se dorește, acestea pot fi îndepărtate cu un laser.

14. „Fiul meu s-a născut cu un deget în plus la mână”

„Acesta a fost înlăturat, așa că nu va mai putea intra la școala Xavier pentru adolescenți dotați ”, a glumit mama copilului în comentarii. Pentru cei care nu au înțeles, a fost o glumă despre X-Men.

15. „Vitiligo mi-a schimbat culoarea părului facial”

Deoarece vitiligo tinde să se răspândească, în viitor, culoarea albă poate apărea și pe sprâncenele și genele bărbatului.

16. „Degetele mele devin albe din cauza bolii Raynaud”

Cel mai adesea, această boală se manifestă pe membrele superioare, dar se poate întâlni și pe cele inferioare. Albirea este asociată cu vasospasm, din cauza căruia sângele nu mai ajunge la vârfuri. Cel mai adesea, boala afectează degetele. Aceasta apare la 3-5% din populație, iar la femei de 5 ori mai des decât la bărbați.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !