16 întâmplări mai puțin norocoase prin care universul a decis să testeze oamenii la rezistență

În fiecare zi, Universul ne testează la putere, oferindu-ne probleme de diferite grade de necaz. Uneori nu se străduiește foarte mult, iar alteori virtuozitatea ei depășește orice limite. Ceea ce urmează sunt 16 povești soldate cu eșec  de la internauți care par să fi spart o oglindă vineri pe data de 13. Haide să le vedem împreună !

1. „La naiba, am vrut doar să știu cât cântăresc”

Pentru a potoli imaginația internauților, femeia (autoarea fotografiei) a scris că cântărea 65 kg, iar cântarul a „explodat” atunci când l-a agățat accidental de marginea toaletei.

„Barele metalice din interior au înrăutățit lucrurile puțin, ca și cum lovitura ar fi căzut direct asupra lor ”, a scris ea.

2. „Tăind conopida am găsit asta. Mi-am pierdut pofta de mâncare și am căpătat o nouă frică”

Se pare că acesta este un păianjen galben american (cheiracanthium inclusum), ale cărui mușcături, deși dureroase, nu amenință viața umană. „Oricum am mâncat această varză și a fost delicioasă ”, a scris fata (autoarea fotografiei).

3. „Socrul meu a confundat un termometru cu un cronometru”

4. „Tocmai am împodobit bradul de Crăciun și când am ieșit pe terasă, am auzit un vuiet puternic”

„Toate acestea sunt decorațiuni din locuri pe care le-am vizitat în călătoriile mele, de la rude care nu mai sunt în viață”, a spus autorul fotografiei.

Autorul fotografiei a dat vina pe gravitație pentru căderea copacului: „Prea mult decor și dorința de a pune bradul pe o cutie pentru a-l face să pară mai înalt. În ultimii 30 de ani am făcut asta și nu am avut probleme”

5. „Camionul meu cu mâncare la grătar a ars luna trecută.”

În fotografie, puteți vedea proprietarul camionului de mâncare încercând în zadar să stingă focul cu un furtun de grădină.

6. „Așa a decurs întregul meu zbor de 4 ore. Sunt o femeie de 172 cm”

Unii  internauți consideră că este mai ușor să suporte neplăceri decât să se angajeze într-o confruntare directă cu cineva. Pe de altă parte, utilizatorii au dat vina pe companiile aeriene, ale căror avioane pur și simplu nu au spațiu pentru picioare pentru oamenii înalți.

7. „Femeia a folosit 5,7 litri de lichid de ștergător de parbriz în loc de ulei”

8. „Nu sunt o fashionistă de lux. Am depus atât de mult efort să arăt bine la un eveniment important de lucru, doar pentru ca fotografia pe care au postat-o ​​să arate ca și cum aș purta blugi și cizme sub rochie.”

În această fotografie puteți vedea picioarele adevărate ale femeii.

9. „Am uitat că am pus uleiul de prăjit la încins.”

Autorul fotografiei este al naibii de norocos, pentru că multe dintre aceste incidente se termină cu un incendiu de amploare. Iată de ce nu ar trebui să lăsați uleiul pe foc nesupravegheat. Regula utilă pentru bucătărie: dacă încălziți ulei, nu plecați, nu mergeți la toaletă, nu vă uitați la televizor, nici măcar nu vă uitați în afara bucătăriei, doar stați acolo.

10. „Am aflat prea târziu că fereastra din baia noastră a fost instalată incorect”

Muncitorii au încurcat părțile laterale ale sticlei, în urma căruia s-a dovedit că proprietarul casei nu vedea trecătorii, dar din stradă toată lumea îl vedea pe el în baie.

11. „Am făcut o mică petrecere iar pantofii noștri au zgâriat podelele noi, proaspăt așezate, ale părinților mei. Ei se întorc acasă în seara asta. Roaga-te pentru mine”

„Ce pantofi porți? patine???” , a scris un internaut.

Unul dintre utilizatori a sugerat că de vină ar fi pietricelele înfipte în pantofi: „Sunt dispus să pariez că părinții autorului au împodobit poteca de lângă casa lor cu moloz”

12. „Rezultatele testelor de alergie au arătat o sensibilitate extremă la aproape orice. Doctorul a chemat asistentele în cameră, astfel încât acestea să poată vedea singure înainte de a aplica loțiune pentru a calma mâncărimea.”

„Nu-mi amintesc unde, dar au testat: polen, mucegai, copaci, iarbă, ambrozie, pisici, câini, praf, puf și o grămadă de toate celelalte”, a scris autorul fotografiei. Cel mai rău dintre toate, reacția s-a manifestat în zona nr.3.

13. „Sertarul de toaletă din baia mea s-a deschis de la sine și acum blochează singura intrare în baie. Pot deschide ușa doar 1 cm”

14. Autorul chiar a postat cum arată acum partea laterală a sertarului din baia sa

15. „Când uiți că noua ta mașină are trapă…”

16. Se pare că am pornit ochiul greșit

17. „Sticla cu apa de colonie mi-a scăpat din mâini”

Cioburile din fotografie aparțin unei învelișuri de sticlă care s-a spulberat imediat ce apa de colonie a căzut pe ea.

Utilizatorii s-au grăbit să-l condamne pe autorul fotografiei pentru că a ales o chiuvetă de sticlă, la care acesta a răspuns că proprietarul casei a instalat-o acum 15 ani. Lucrul amuzant este că sticla de apă de colonie a supraviețuit și-i poți vedea culoarea albastră lângă robinet.

Dar tu ai avut astfel de incidente mai puțin norocoase ? Așteptăm să ne scrii în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !