16 descoperiri bizare care ar deruta pe oricine, dar nu pe experții de pe internet !

Din păcate, unii oameni păstrează în tăcere majoritatea cunoștințelor pe care le au în cap, pentru că cred că nimeni nu are nevoie de ele. Cu toate acestea, absolut toate cunoștințele sunt utile, trebuie doar să găsești pe cineva care să le poată folosi.

Mulți cunoscători care doresc să-și păstreze cunoștințele undeva stau în comunitatea „Ce este chestia asta” de pe site-ul Reddit, unde utilizatorii își postează întrebările, în speranța de a afla ce anume au avut norocul să găsească. Am adunat și am pregătit în continuare 16 întrebări și răspunsuri interesante care sperăm că vor încânta mințile iscoditoare ale cititorilor noștri curioși.

1. Întrebare: „O lingură cu cârlig. Aceasta ține cam 15 ml și are zgârieturi în interior, având formă de cerc. Are aproximativ 25 cm lungime. Cel mai probabil că este din alamă.”

Răspuns: „Este un stingător de lumânări”.

Internauții au scris, de asemenea, că zgârieturile din interior s-au format din cauza curățării necorespunzătoare funinginii sau a depunerilor de ceară.

2. Întrebare: „Iubitului meu i s-a expediat accidental acest set, fără adresă de retur. Credem că sunt instrumente medicale. Au aproximativ 50 cm lungime. Știe cineva la ce sunt folosite?”

Răspuns: „Acesta este un set de instrumente urologice pentru dilatarea uretrei.”

Internauții au fost foarte surprinși că un astfel de set poate fi obținut întâmplător și că astfel de seturi sunt vândute pe eBay.

3. Întrebare: Pentru ce sunt acele reflectoare albastre orientate spre câmp de pe stâlpi ?

Răspuns: „Ele reflectă lumina de la farurile mașinilor care trec, direcționând-o către marginea drumului, astfel încât căprioarele să rămână departe de drum. Acest lucru este pentru siguranța mașinilor și a animalelor.”

Se spune că animalele sălbatice pot vedea culoarea albastră. Acestea se sperie de ea, făcându-le să se oprească pe marginea drumului. Prin urmare, o mașină care trece, are o probabilitate mai mare să evite un accident, iar un animal este mai puțin probabil să fie rănit.

4. Întrebare: „Lucru din alamă sau cupru pe clanța de la baie”

Răspuns: „Pentru că cuprul „are proprietăți antibacteriene”.

Cineva tocmai a decis să aibă grijă de cei care vor folosi baia.

5. Întrebare: „Un prieten le-a găsit în timp ce făcea scufundări în Mākaha, Hawaii. Aceste obiecte de maro portocaliu sunt ferme și arată ca și cum ar avea straturi”

Răspuns: „Acestea sunt plăcile bucale ale peștilor puffer.”

6. Întrebare: „Conuri de fier pe ambele părți ale porții de la intrarea într-o clădire din orașul Bath, Anglia”

Răspuns: „Acesta este un capac pentru stingerea torțelor.”

7. Întrebare: „O bucată mică, ascuțită, curbată de metal, atașată de bicicletă.”

Răspuns: „Acesta este un suport pentru pompă. Pe partea opusă ar mai trebui să existe o astfel de bucată de metal.”

8. Întrebare: „Ceva obiect din sticlă albastră, găsit într-un magazin second-hand.Are aproximativ 12 cm înălțime cu o gaură în partea de sus”.

Răspuns: „Este o lampă cu ulei de balenă”.

9. Întrebare: „Ce este chestia aia mare și rotundă din mijlocul toaletei pentru femei? Este într-o baie veche și nu pare să curgă apă înăuntru sau din ea… doar un cilindru mare cu o scurgere înăuntru.”

Răspuns: „Era o chiuvetă folosită pentru spălatul pe mâini. Trebuia să calci pe inelul de sub chiuvetă pentru ca apa să înceapă să curgă. Se pare că aproape toate instalațiile sanitare de acest fel au fost scoase. ”

10. Întrebare: „Lichidul începe să crească dacă apuci de fund. Nu știm de unde a venit. Probabil că acest lucru măsoară tensiunea arterială, dar nu știm sigur. “

Răspuns: „Aceasta este doar o jucărie științifică care demonstrează capacitatea unui lichid cu un punct de fierbere foarte scăzut”.

11. Întrebare: „Fragmente de plastic dur gri cu șuruburi care par să fi căzut din cer în curtea noastră”

Autorul întrebării chiar a arătat exact unde se afla epava (în imagine este curtea lui).

Răspunsul a venit chiar de la autor: „M-am dus și am bătut la ușile mai multor vecini de la noi și… iată, unuia dintre ei i-a explodat pompa pentru piscină. Habar n-avea și a fost foarte recunoscător pentru avertisment. Un fel de nebunie! Epava a trebuit să zboare peste cel puțin 2 case pentru a ajunge la noi.”

12. Întrebare: „Ce este bucata de plastic din fundul cutiei de cafea cu gheață?”

Răspuns: „Acesta este un infuzor de azot care umple cafeaua rece cu mii de bule, creând spumă pe băutură atunci când deschizi cutia.”

13. Întrebare: „ Cineva mi-a făcut cadou această cămașă gri din bumbac care are o bucată de material între al 2-lea și al 3-lea nasture. Aveți vreo idee pentru ce este aceasta?”

Răspuns: „Este pentru ochelari de soare”

14. Întrebare: „Acesta este un container din lemn sculptat pe care l-am cumpărat recent. Există o ușă mică în partea de jos. Partea superioară pare că ar trebui să se deschidă. Ce este?”

Răspuns: „Acesta este o carcasă pentru arzător de tămâie”

15. Întrebare: „Există un fel de buton deasupra hotei de bucătărie, care de fapt nu este deloc buton”

Răspuns: „Este un senzor de căldură, parte a sistemului de alarmă de incendiu”.

Montarea acestui detector deasupra aragazului este mai bună decât o alarmă de fum convențională, deoarece gătitul poate genera adesea fum pe care sistemul îl poate confunda cu un incendiu. Sensibilitatea detectorului de căldură ia în considerare căldura care se va ridica în urma utilizării normale a aragazului.

16. Întrebare: „Vecinul a defrișat tufișurile din fața curții, apoi a pus această cutie de metal. Ce este?”

Răspuns: „Acesta este un stup pentru un roi liber de albine”.

Când un stup de albine devine supraaglomerat sau albina regină este nemulțumită de el dintr-un oarecare motiv, ea va lua aproximativ jumătate din muncitori și va pleca pentru a crea un nou stup undeva. Albinele lucrătoare abandonate din stupul vechi vor crește o nouă matcă și vor continua să lucreze. Vecinul celui care a întrebat doar speră că într-o zi un astfel de roi liber va zbura în stupul lui. De ce are nevoie de el? Este simplu – acestea sunt albine libere care sunt aproape gata pentru producția de miere!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !