16 descoperiri bizare ale oamenilor: au cerut ajutorul internauților pentru a găsi o explicație logică

Sunt atât de multe lucruri de neînțeles în jurul nostru. Noi însă nu acordăm atenție la majoritatea din această varietate, pentru că pur și simplu nu ne interesează. Dar uneori privirea noastră se agață de ceva, mai ales dacă ne atinge cumva, se aprinde în noi un foc de curiozitate, care nu poate fi stins decât prin cunoaștere. Deși internetul este deja plin de o varietate de informații, de multe ori anume cunoștințele vechi și bune ale oamenilor ne vin în ajutor. Am adunat pentru tine o altă colecție de 16 întrebări și răspunsuri complicate la acestea.

1. Întrebare: „Mini șemineu lângă șemineul principal, fără ușă, dar cu un coș de fum”

Răspuns: „ Acest loc este folosit ca cuptor. Înăuntru se pune fie un grătar, fie o foaie de copt sau o tavă de copt.”

Mulți utilizatori au scris că este pentru depozitarea lemnelor de foc, dar autorul a relatat că „mini șemineul” are legătură cu hornul, ceea ce a confirmat încă o dată varianta despre locul pentru gătit.

2. „Un pachet micuț cu un gel roșu și cu un disc metalic înăuntru”

Răspuns: „Acesta este un încălzitor de mâini. Pentru încălzire, trebuie să „faci clic” pe discul metalic, după care începe o reacție chimică.”

3. Întrebare: „Am găsit așa obiect capsat de un copac în timp ce stingeam incendii în pădurea Okanagan-Wenatchee. Un fel de vată învelită în plastic? .. În a doua fotografie, am pus ochelarii lângă ea pentru a compara dimensiunile”

Răspuns: Acesta este un pachet cu o substanță care respinge anumite insecte.

De exemplu, astfel de pachete sunt atașate copacilor pentru a alunga gândacii de scoarță, care pot crea colonii întregi și pot distruge specii valoroase de copaci. Adesea, feromonii  sunt folosiți în timpul incendiilor de pădure, datorită cărora numărul de copaci este mult redus.

4. Întrebare: „O tigaie cu două mânere, în centrul căreia este sudat un mic cilindru. Pentru ce este și se poate folosi cilindrul metalic care stă lângă el?

Răspuns: „Aceasta este o tigaie pentru a găti pui la cuptor cu bere.”

5. Întrebare: Am găsit acest obiect într-un dulap din bucătărie deasupra aragazului.

Răspuns: „Acesta este un suport de uscare a tăițeilor”

Internauții au mai spus că ar putea fi un suport pentru uscarea prosoapelor de bucătărie sau a pungilor reutilizabile cu fermoar.

6. Întrebare: „Am observat acest laser pe teren. Sursa laser se rotește și scanează câmpul în jurul său. Oare ce scanează acesta ?

Răspuns: „Acesta este pentru a speria păsările”

Laserele înlocuiesc încet sperietoarea obișnuită.

7. Întrebare: „Un burete îmbibat cu o substanță uleioasă transparentă, inodoră. Am primit-o la o conferință anul trecut.”

Răspuns: „Acesta este un burete de buzunar pentru curățarea pantofilor și pentru a-i face să strălucească”.

8. Întrebare: „Ce este acel lucru rotund de metal pe care l-am văzut în spatele bisericii?”

Răspuns: Acesta este cercul de foc folosit pentru ceremoniile de Paște la catolici.  Romano-catolicii nu au Foc Haric adus de la Ierusalim. La catolici, are loc binecuvântarea focului nou, care se face în afara bisericii, chiar sub forma unui rug. Apoi urmează binecuvântarea candelei pascale, care reprezintă simbolul lui Hristos.

9. Întrebare: „Aproximativ 85 cm lungime. Arată ca metal lucrat manual. O căutare pe internet nu a dat rezultate.

Răspuns: Acestea se folosesc la prepararea cărnii, cârnăciorilor și a desertului popular marshmallow, la foc deschis.

10. Întrebare: „O bucată de lemn cu ceea ce arată ca un cablu AUX care iese din ea. Am găsit acest obiect într-o cameră de hotel din Roma. Erau patru la număr în acea cameră, lângă paturi.”

Răspuns de la autorul fotografiei: „I-am scris administratorului și la început mi-a spus: „Doar ignoră-le!”, dar am insistat din simplă curiozitate, la care mi-a răspuns: „Obișnuiam să avem căștile atârnate acolo. …”. La acest cablu erau conectate căști, prin care se putea asculta sunetul televizorului, pentru a nu deranja restul oamenilor din cameră care dormeau.

11. Întrebare: „Am găsit acest obiect într-o casă de la țară. Plastic dur exterior, silicon moale în interior. Se deschide și se închide cu un clic. Are aproximativ 15 cm.

Răspuns: „Acestea sunt suporturi care sunt folosite în a lua în mână vasele fierbinți.”

12. Întrebare: „Ce este aceasta? Cineva le-a lipit pe pereți și pe uși în toată clădirea.”

Răspuns: „Acesta este pentru un control de securitate. În timp ce paznicii cutreieră etajele, folosesc un dispozitiv de scanare a codurilor pentru a dovedi că patrulează zona.”

13. Întrebare: „Ce sunt aceste șapte buline repetate pe suprafața jucăriei?”

Răspuns: „În timp ce multe articole din plastic au urme mici în care plasticul lichid este injectat în interiorul formei, obiectele din polistiren sunt făcute diferit. Granulele mici de plastic sunt pre-tratate cu abur într-o cameră mare, ceea ce le face să se extindă în granule mici de polistiren. Aceste pelete de polistiren sunt turnate într-o formă și apoi se injectează abur suplimentar în aceasta, determinând paleții să se umfle și mai mult până când forma este complet umplută. Micile 7 semne sunt punctele de injectare a aburului.”

14. Întrebare: Ce este chestia asta pe care am văzut-o pe piciorul unui bărbat din Caraibe ?

Răspuns: „Este o brățară împotriva țânțarilor. ”

15. Întrebare: „ce a crescut pe cana mea după ce am pus-o în cuptorul cu microunde ?”

Răspuns: „Olarul este aici. Obiectele din lut sunt poroase, dar, totul depinde de material. De exemplu, porțelanul este mai dens, în timp ce faianța și ceramica mai puțin dense. În ambele cazuri, lichidul poate trece prin argila arsă. Glazura aplicată la exterior poate părea solidă, dar poate avea sute de fisuri și găuri mici. Când încălzești lichid în cuptorul cu microunde sau pur și simplu îl lași într-un vas ceramic, acesta se poate infiltra și cristaliza în crăpături și găuri. Acest lucru se întâmplă de obicei doar cu ceramica ieftină sau cu cele obiecte  care au fost făcute manual.”

16. Întrebare: „Ce este chestia roșie ascuțită de pe deschizătorul de sticle ? Se pare că nu găsesc un răspuns.”

Răspuns: „Este pentru deschiderea cutiilor de aluminiu de modă veche care nu aveau cheiță și trebuiau să fie perforate”.

Trebuia să bei  prin gaura mai mare, iar gaura mai mică era făcută pentru aer.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !