15 vedete super frumoase ale anilor 80-90: cum arată acestea în prezent ?

Multe dintre ele au devenit cu adevărat faimoase în întreaga lume și joacă încă în filme, iar numele lor au devenit deja legende. Este întotdeauna interesant să privim cum se schimbă oamenii de-a lungul anilor și este și mai interesant să privim frumusețile de la Hollywood, așa că vă sugerăm să faceți acest lucru.

1. Demi Moore

Demi Moore, născută în 1962, a devenit celebră datorită filmului „Ghost”, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur. Astăzi, ea poate fi văzută în serialele Brave New World și Dirty Diana.

2. Winona Ryder

Winona Ryder a devenit faimoasă după lansarea filmului „Beetlejuice” regizat de Tim Burton. Și apoi a jucat în filmele „Edward Scissorhands” (1990) și „Dracula” (1992). Astăzi, ea poate fi văzută în serialele Stranger Things și The Plot Against America.

3. Mary-Kate și Ashley Olsen

Mary-Kate și Ashley Olsen au fost probabil cele mai faimoase gemene din anii 1990 și începutul anilor 2000. Cariera lor de actorie a început cu rolul lui Michelle Tanner în sitcomul de succes Full House. Apoi au jucat în mai multe filme și seriale despre gemeni. Cu toate acestea, la vârsta de 18 ani, fetele au încetat să mai joace în filme, s-au mutat la New York și au intrat în modă.

 4. Elizabeth Hurley

Această actriță și model britanic a devenit mai întâi faimoasă ca iubita lui Hugh Grant, dar ea și-a obținut în curând recunoașterea. Elizabeth a fost chipul lui Estée Lauder și a jucat rolul iubitei lui Austin Powers în filmul de comedie de spionaj din 1997. Acum poate fi văzut la televizor și în rețelele de socializare.

5. Heather Locklear

Aproape toată lumea a urmărit aventurile Amanda Woodward interpretate de Heather Locklear în serialul TV Melrose Place. Datorită acestui rol, actrița a fost nominalizată la Globul de Aur de 4 ori la rând și a fost inclusă de două ori în listele celor mai frumoși 50 de oameni conform revistei People. În 2016, a jucat în serialul Too Close to Home, iar un an mai târziu, în sitcom-ul Fresh Off the Boat.

6.Christina Applegate

Christina Applegate este o actriță americană care a devenit faimoasă ca Kelly Bundy în sitcom-ul Married… with Children. Ea încă joacă în filme. Ea poate fi văzută jucând în serialul Goodbye Forever, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur și trei nominalizări la Emmy.

7. Cindy Crawford

În anii 1980 și 1990, Cindy Crawford a fost unul dintre top-modelele celebre în lume. A apărut în reviste, videoclipuri muzicale și reclame. Și alunița de deasupra buzei a devenit semnul ei distinctiv. Și deși Cindy a părăsit afacerea de modeling în 2000, ea continuă să apară ocazional pe catwalk, reprezentând haine ale diferitelor mărci.

8. Meg Ryan

Meg Ryan a devenit faimoasă încă din anii 1980, când a jucat în filmul de acțiune Top Gun. Mai târziu a jucat în When Harry Met Sally, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur. Meg se antrenează acum să fie de cealaltă parte a camerei ca regizor.

9. Alicia Silverstone

Alicia Silverstone a devenit un idol al adolescenților la vârsta de 16 ani, după ce a jucat în videoclipul „Cryin’” al lui Aerosmith. Dar ea a primit faima mondială datorită rolului principal din filmul Clueless (1995). Alicia a publicat recent o carte de bucate și a jucat în serialul The Babysitters Club.

10. Denise Richards

Denise Richards a câștigat popularitate cu rolurile din Starship Troopers (1997) și Wildlife (1998). Ea a jucat și o fată Bond în 1999. Ea a jucat recent în reality show-ul The Real Housewives of Beverly Hills.

11. Pamela Anderson

Pamela Anderson a devenit vedetă datorită serialului TV Baywatch, care a fost difuzat la televizor din 1992 până în 1997. În prezent, ea nu este foarte activă în actorie și mai mult apare doar în reality show-uri, cum ar fi Dancing with the Stars.

12. Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer s-a născut în 1958 și a ajuns la faimă cu Scarface (1983). Dar a devenit o adevărată vedetă după ce a jucat rolul lui Catwoman în Batman Returns (1992). Acum poate fi văzută în serialul „Prima Doamnă”.

13. Cyndi Lauper

Cyndi Lauper, idolul tuturor adolescenților, câștigătoare a unui Grammy, este renumită pentru că albumul ei de debut a avut 4 cântece care au intrat în TOP 5 pe Billboard Hot 100 în 1983. Ea încă îți face coafuri colorate și poartă ținute strălucitoare și apare și în diverse emisiuni de televiziune.

14. Brooke Shields

Ea a început cariera de model încă de când era copil, dar faima internațională i-a venit după ce a jucat în filmul The Blue Lagoon (1980). Brooke a jucat recent în serialul TV The Virgin și a apărut în serialul de comedie mexican My Boyfriend on Pills.

15. Liv Tyler

Liv Tyler este fiica starului rock Steven Tyler. Ea a devenit cunoscută după ce a jucat în videoclipul Aerosmith pentru piesa „Crazy” cu Alicia Silverstone în 1993. Dar faima mondială a venit lui Liv odată cu rolul lui Arwen din trilogia Stăpânul Inelelor.

Dar tu ce părere ai despre aceste vedete ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !