15 obiecte care reprezintă un adevărat mister pentru mulți internauți. Dar tu ți-ai dat seama la ce se folosesc ?

Dacă apare o problemă, există întotdeauna o soluție. Desigur, dacă problema este foarte specifică, atunci o simplă șurubelniță nu te-ar ajuta. Dar, din fericire, chiar și cele mai grele sarcini sunt inferioare ingeniozității umane.

Ceea ce urmează, este o colecție de fotografii cu instrumente de nișă concepute pentru a ne îmbunătăți viața în situații în care nimic altceva nu ar putea rezolva o problemă, așa cum o poate face acestea.

1. Periuță de dinți pentru câini

2. Curățător pentru telurile de gătit

3. Acest cărucior este predestinat special pentru cărți

4. Foarfece de antrenament pentru copii. Inelele suplimentare permit adultului să-și ajute copilul să taie.

Capetele rotunjite sunt pentru a menține copilul în siguranță.

5. Un cianometru este un instrument vechi de 230 de ani, folosit pentru a măsura culoarea unui cer senin în timpul zilei și gradul de albastru al acestuia.

6. Racleta pentru îndepărtarea părului animalelor de pe covor

7. Dispozitiv de îndepărtare a capacului sticlei de medicamente.

8. „ O pasăre de cusut” – un instrument de cusut sub formă de pasăre, în ciocul căruia poți prinde materialul și coase fără ajutorul nimănui.

Designul a fost brevetat de Charles Waterman din Meriden, pe 15 februarie 1853.

9. „Făceam curățenie în casa bunicii mele și am găsit asta. Aceste dispozitive sunt folosite pentru a păstra feliile de brânză”

10. Aspirator uriaș necesar pentru curățarea frunzelor de toamnă.

11. Rampă retractabilă pentru a ajuta persoanele în scaune cu rotile să ajungă la mare.

12. Aparat de uscare a hainelor după vizitarea atracțiilor acvatice.

13. „Deschizătorul de conserve al stră-străbunicii mele”

14. O mașină de pompieri cu un „înțepător de scorpion” care poate pătrunde într-o clădire și poate livra apă direct la foc, fără a pune în pericol pompierii.

15. Este o mașină de stenografie folosită pentru a scrie cuvinte cu o rată de peste 225 de cuvinte pe minut. Era folosită în sălile de judecată pentru a documenta mărturia instanței.

Misterele au fost deja elucidate ! Totuși, aceste obiecte pot fi foarte folositoare în anumite momente din viață. Dar tu era să-ți dai seama pentru ce sunt aceste obiecte doar din imagini ? Utilizezi unul din acestea ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii. Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !