14 imagini cu pisoiul care nu se desparte de stăpâna sa după ce aceasta l-a salvat din adăpostul pentru pisici!

Eroul nostru de astăzi a ajuns “orfan” după ce proprietarul blocului în care locuia fosta sa stăpână, i-a interzis acesteia să mai țină animalul de companie în apartament și femeia a fost nevoită să-l ducă la un adăpost pentru pisici, în speranța că aceștia îi vor găsi o casă mai bună.

Belarus este un pisoi foarte drăguț, afectuos, frumos și deștept“, dezvăluie Deb Campbell de la Animal Care and Control San Francisco.

Acesta își dorea nespus de mult să fie iubit, cerșind cu disperare un pic de atenție și afecțiune. Când adăpostul avea vizitatori, acesta se ridica pe labele inferioare și se lipea de ușă, rugându-i pe oameni să-l ducă la ei acasă.

Viitoarea lui stăpână, Rachel din San Francisco, s-a ciocnit de o postare despre Belorus pe Instagram și a înțeles aproape instantaneu că ăsta era pisoiul de care avea nevoie.

Când i-am văzut ochii, m-am îndrăgostit la prima vedere de el și a trebuit să-mi anulez toate întâlnirile ca să pot să-l iau în aceeași zi de la adăpost“.

Când cei doi în sfârșit s-au întâlnit, pisoiul s-a apropiat cu încredere de femeie, dându-i de înțeles că e gata să meargă cu ea chiar și la capătul lumii.

Belarus s-a purtat frumos pe drum și într-un mod surprinzător, s-a acomodat destul de repede în noua casă, iar cu timpul s-a răsfățat complet“.

Drăguțul cu privire crucișă s-a transformat rapid într-o adevărată umbră a lui Rachel, însoțind-o oriunde s-ar duce.

Mă urmărește peste tot, mai ales dimineața când vreau să fac duș. Probabil i se face dor peste noapte“.

Pisicul nostru este foarte expresiv și jucăuș. Avea abia un an când l-am adoptat, așa că încă se poartă ca un copil. Adoră să alerge, să sară și să mă provoace la joc“.

În timp ce stăpâna sa face duș, Belarus tiptil o așteaptă pentru a se convinge că aceasta a supraviețuit “torturii cu apă”.

Belarus a devenit o parte indisociabilă a tuturor ritualurilor sale de dimineață. Altfel ziua va trece prost.

În fiecare seară la 17.30, când mă întorc de la serviciu, îl găsesc în spatele ușii de la intrare, așteptând cu entuziasm doza sa zilnică de hrană, joc și afecțiune“.

Dar când intru în casă, nu merge cu mine în dormitor, ci se oprește țeapăn, direct lângă frigider și refuză să se miște de acolo până nu obține gustările îndrăgite“.

De asemenea, acestuia îi place să încărcăm împreună mașina de spălat vase“.

Cu certitudine, Belarus nu știe de noțiunea de distanță fizică și socială. Orice nu aș face, el se apropie de mine, pe cât de mult posibil, și abia atunci se culcă sau începe să se îngrijească“.

Acesta vrea să fie atotștiutor și omniprezent“.

Plus la asta, e foarte bun la tot felul de chestii specifice pisicilor, gen alergarea prin apartament la turație maximă și alte elemente acrobatice periculoase pentru integritatea decorului meu“.

“Iar când vrea să mănânce e de-a dreptul irezistibil”.

Chiar și atunci când Rachel vrea să se relaxeze în fața televizorului, acesta îi sare în brațe în căutare de afecțiune și îmbrățișări.

Au trecut 4 luni de când Belarus trăiește în noua sa casă și pisoiul pare mai fericit ca niciodată.