14 bărbați cu un aspect neobișnuit: te vor face să uiți de toate standardele existente de frumusețe !

De-a lungul istoriei, în societate existau diverse standarde de frumusețe.  Oamenii încercau să le respecte pentru a se conforma ideilor general acceptate. Cu toate acestea, în lume se nasc în mod regulat, oameni care distrug aceste standarde în bucăți. Și totul datorită faptului că imaginea lor (și uneori viziunea lor asupra lumii) este radical diferită. La școală și la universitate, acești „revoluționari” se confruntă adesea cu neînțelegeri. Uneori, ei chiar sunt condamnați de alții.

Realitățile moderne îți permit să reziști acestui atac nedrept și să-ți cultivi individualitatea. De această ocazie au profitat băieții, ale căror fotografii sunt prezentate mai jos. Ei și-au acceptat trăsăturile naturale și le-au transformat în ceva care-i diferențiază de restul oamenilor. Aceste diferențe îi ajută să meargă cu încredere prin viață și să se bucure de ea.

1. Sanel Junion Xaba – model

2. Mustafa Saidi – model

3. Karim Musso – model

Karim este un tip cu o înfățișare foarte neobișnuită. Structura feminină a feței îl face incredibil de sofisticat. Această caracteristică le-a plăcut enorm caselor de modă. Acestea au început să lupte între ele și îl bombardau pe tip cu oferte grozave. În prezent, Karim a luat o pauză de la modeling, dar a promis că va reveni în viitorul apropiat.

4. Ralph Suffrant – model

5. Zhengyang Zhang este un model

6. Bera Ivanishvili – model, cântăreț

7. Alessandro Manfredini – model

Italianul Allesandro are puțin peste 50 de ani, dar este unul dintre cele mai cunoscute modele masculine care participă activ la diverse campanii publicitare și ședințe photo. Bărbatul a reușit să creeze o imagine captivantă, brutală, a cărei caracteristică principală este barba sa. Nu orice bărbat se poate lăuda cu o asemenea creștere. Astfel, putem spune cu încredere că Allesandro a fost foarte norocos.

8. Michael Lockley – model

9. Roan Loach – model

10. Samuel Freiberg – blogger

11. Stas Mileev – blogger, model

De aspectul de păpușă al lui Stas au devenit interesate mai multe agenții de modeling. Datorită acestuia, tipul a fost adesea invitat la spectacole și filmări.

12. Kane Buffong – model

13. Cristiano – actor

14. Chuck Junior Achik – model

Înfățișarea lui Chuck este rezultatul originilor sale britanice și nigeriene. Popularitatea în modeling a venit pentru el  după ce a lucrat cu marca Calvin Klein.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !