13 curiozități neașteptate și surprinzătoare despre femei! Le-ai știut?

Corpul unei femei, creierul, psihicul, logica – toate acestea surprind până acum! Există multe informații uimitoare despre noi, sexul frumos, care uimește atât imaginația bărbaților, cât și a noastră. Mai departe – numai fapte științifice și adevărul onest!

13 curiozități uimitoare despre femei și nu numai…

1. Aproape toate ne vopsim genele cu gura deschisă! Există o explicație pentru acest lucru. Motivul se află în particularitățile anatomiei feminine. Mușchiul pterygoid lateral este responsabil pentru deschiderea gurii, iar activitatea sa este controlată de nervul ternar. Mușchiul levator este responsabil pentru ridicarea și coborârea pleoapelor, a căror activitate este direcționată de nervul oculomotor. Ambii nervi sunt localizați unul lângă altul în trunchiul creierului, iar activitățile lor se pot intersecta.

2. Conform sondajelor, aproape 22% dintre femeile din Europa regretă că s-au căsătorit chiar în prima săptămână după încheierea acesteia.

3. De cele mai multe ori femeile devin criminale nu femeile singure, ci cele căsătorite. Interesant lucru că victimele sunt întotdeauna soții sau uneori și soacra.

4. Până la 12% dintre femei au o reacție alergică la ”lichidul periculos” al bărbaților pentru noi. Așadar, dragi doamne, dacă bărbatul dumneavoastră vă cere o anumită favoare, veți ști cum să-l refuzați.

5. Fericirea unei femei este invers proporțională cu frumusețea ei. Potrivit statisticilor, după 25 de ani, majoritatea femeilor frumoase se consideră nefericite.

6. Femeile sunt implicate în accidente de 6 ori mai rar decât bărbații! Ei bine, cine o să glumească despre talentele noastre de conducere acum, mm?

7. Mai mult de 50% dintre femei vor prefera să vadă cu ele nu un bărbat frumos ca din romanele de dragoste, cu „pătrățele”, ci un om obișnuit cu burta de bere. Știi de ce? Alături de unul obișnuit, ne simțim mai încrezătoare și mai frumoase!

8. Doamnele își petrec un an întreg din viață gândindu-se la ce să se îmbrace.

9. Multe femei „uită” să se radă picioarele iarna. Și pe bună dreptate – fără de aceasta este mai cald.

10. Bărbatul ne pare, de obicei, mult mai atrăgător după o relație intimă, decât înainte. Desigur, dacă nu ne-a dezamăgit. Și pentru bărbați, apropo, totul este invers – femeile după relația intimă, din anumite motive, pierd puncte de atractivitate. Relația este un lucru complicat.

11. Noi, femeile, suntem niște plângăcioase adevărate – plângem de la 30 până la 60 de ori pe an.

12. În timpul vieții, femeia ”mănâncă” până la 3 kilograme de ruj! Ei bine, aceasta este îngrozitor, vă puteți imagina câte calorii în plus sunt?

13. Aproape toate femeile adoră să zdrobească coșurile, chiar dacă este dezgustător. Bărbaților, fiți atenți, pentru că dacă o fată nu are coșuri, ea o poate apela la ale voastre.