11 trăsături ale oamenilor rari. Dacă ai măcar una dintre acestea, ești unul din ei!

Dacă ai deschis acest articol, probabil te întrebi, ce înseamnă a fi om rar? A fi rar înseamnă a fi neobișnuit, diferit de alții. Dacă e să credem că oamenii se împart în tipologii, cea mai rară tipologie este considerată INFJ. Doar 1% din oameni se încadrează în acest tipar.

Ei mai sunt numiți avocați. Pentru că sunt cei care ne influențează prin tărie de caracter și umanitate. Avocații sunt promotori ai dreptății și moralității. Ei sunt implicați în acțiuni caritabile, însa chemarea lor cea mai mare este de a căuta miezul problemelor și de a încerca să le rezolve. Acești oameni nu sunt conștienți de adevăratul lor potențial. Iată 11 semne după care poți să-i recunoști.

1. Au un simț al priorității dezvoltat

Ei au o idee clară despre ceea ce este important cu adevărat. Nu numai în viața lor, ci și în viața altora. Oamenii cu personalite INFJ au un nivel înalt de empatie și aptitudini sociale dezvoltate. De aceea, înțeleg mai bine decât alții care sunt necesitățile și prioritățile unei persoane. Uneori chiar mai bine decât acele persoane.

2. Au o intuiție puternică

Avocații sunt persoane cu intuiție dezvoltată, strâns legată de empatie. Ei au capacitatea de a înțelege și de a simți emoțiile și gândurile altor persoane, dar și de a presimți ceea ce urmează să se întâmple. Persoanele INFJ sunt capabile să-și gestioneze vocea intuiției și să acționeze în concordanță cu ea.

3. Au puțini prieteni, dar îi aleg atent

Avocații nu au mulți prieteni, dar îi aleg pe sprânceană, deoarece preferă să aibă prieteni puțini, dar adevărați. Datorită empatiei și intuiției dezvoltate, aceste persoane nu rezonează cu oricine, pentru că, după bine știi, în lume există mulți oameni, dar puține suflete. Și avocații aleg numai acei oameni care se ridică la nivelul lor.

4. Au un nivel înalt de empatie

Avocații sunt empatici din cap până în picioare. Ei îți vor simți și bucuria, și suferința. Și neapărat o vor împărtăși cu tine. Toți oamenii cu intuiție dezvoltată simt bine emoțiile și gândurile altor persoane și sunt capabili să le împartă amarul sau le dubleze bucuria. Ba mai mult, pot să le ghicească dispoziția. Psihologii numesc asta intuiție simpatetică.

5. Promovează schimbarea

Ei sunt aici cu un scop și scopul este de a schimba societatea și de a o face mai bună. Acești oameni au mereu idei vizionare și creative. Avocații au un mod idealist de a vedea lumea, dar spre deosebire de visătorii obișnuiți, ei muncesc pentru rezultat și fac totul pentru a produce schimbarea.

6. Nu se liniștesc niciodată

Avocații nu se opresc până când nu pun în aplicare scopul propus. Chiar dacă nimic nu se schimbă, ei nu renunță, mai degrabă încep să lucreze și mai mult. Ei nu se odihnesc niciodată și muncesc din greu pentru a-și atinge obiectivul cu succes. Ei sunt considerați pe bună dreptate cei mai devotați și altruiști oameni.

7. Sunt predispuși la îndoieli

Gândirea lor este multilaterală și vizionară. În afară de asta, ei înțeleg punctele de vedere ale altor persoane și chibzuiesc asupra lor. Din această cauză, sunt mai predispuși la îndoieli. Așa funcționează INFJ. Ei au puterea de a privi și a înțelege același lucru din diferite unghiuri.

8. Sunt buni la scris

Avocații își exprimă adesea ideile anume în scris. Atunci când scriu despre ceea ce gândesc sau simt, ei găsesc pacea interioara, își ordonează gândurile și își potolesc emoțiile. Se crede că o bună parte din marii scriitori ai lumii se încadrau în acest tipar.

9. Au o gândire trascendentală

Avocații au o gândire transcedentală, adică dincolo de înțelegerea lumească. Oamenii INFJ au, de asemenea, talentul înnăscut de a cunoaște lucruri care depășesc lumea practică. Ei au gândire abstractă și nu sunt influențați atât de mult de plăcerile materiale ale vieții.

10. Sunt buni profesori

Firește că într-un fel sau altul îi schimbă pe restul, dar numai și numai prin exemplul lor. Fără lecții de moralitate. Ei știu că inteligența este sinergică, asemenea unui organism viu și doar comunicând, făcând schimb de idei și experiențe, toată lumea va avea de câștigat.

11. Sunt ambasadorii iubirii în lume

Ei se pot lăuda cu un nivel înalt de empatie și inteligență emoțională dezvoltată. Din această cauză, avocații sunt foarte receptivi la problemele celorlați și sunt mereu gata să le dea o mână de ajutor. Ei au puțini prieteni, dar îi iubesc necondiționat. Vocația lor este să aducă iubirea și bunătatea în lume.