10 trucuri dovedite: cum să pozezi ca să pari cu 10 kilograme mai slabă într-o fotografie

Cu toții mereu ne dorim ca o fotografie de memorie care să reflecte frumusețea și armonia – care de multe ori sunt frustrante de proporțiile imperfecte și volumul corpului. Iată câteva mici secrete care te vor ajuta să pari mai subțire în fotografii.

1. Stai pe marginea unui scaun

Când pozezi stând, așează-te pe marginea unui scaun și întinde-ți picioarele mai aproape de cameră. Picioarele din fotografie vor apărea mai lungi și mai grațioase.

2. Păstrează-ți întotdeauna postura

Comportă-te în fața camerei ca un soldat la paradă: împreunează-ți omoplații și întinde capul în sus. Atunci vei avea o siluetă tonifiată și izbitoare în fotografie.

3. Stai cu șoldul îndreptat spre cameră

Îndoaie piciorul ușor la genunchi și întoarce șoldul spre cameră – astfel vei crea o poziție relaxată și naturală.

4. Poziționează camera la nivelul genunchilor

Corpul pare disproporționat într-o fotografie dacă aparatul foto este ținut la nivelul ochilor. Aceasta face ca trupul să arate ghemuit și ciudat. Silueta este alungită vizual dacă camera este coborâtă la nivelul genunchilor.

5. Gâtul trebuie să fie vizibil în fotografie

Ridică bărbia în timp ce pozezi pentru cameră. Fața ta va părea mai subțire, iar gâtul tău va arăta ca o „lebădă”.

6. Alege unghiul potrivit

În fața aparatului de fotografiat, ar trebui să experimentați întotdeauna postura potrivită. Fotograful vă va spune cum să stați cel mai bine, astfel încât să arătați perfect în fotografie.

7. Întinde-ți degetul de la picior ca o balerină

În fotografie, picioarele ocupă jumătate din spațiu. Încercând să le prezentați mai eficient, trageți degetele de la picioare și nu stați pe picioarele pline. Amintiți-vă, picioarele lungi și subțiri sunt mândria fiecărei fete.

8. Aplecați-vă ușor spre fotograf

Pentru a vă face să păreți subțire și fermecătoare într-o poză de corp, asigurați-vă că vă aplecați spre cameră. Acest lucru este impus de regulile raportului de planeitate.

9. Încordează mușchii corpului

Atunci când vă încordați corpul și vă trageți stomacul înăuntru, silueta devine vizual mai subțire și mai înaltă.

10. Nu-ți pune genunchii drepți în fața camerei

Imaginile multor oameni par urâte în poziția așezată. Dacă genunchii sunt cu fața spre cameră, corpul tău este comprimat la minimum și silueta ta pare plină și scurtă. Întoarcerea lor în lateral, dimpotrivă, întinde silueta.