10 imagini fermecătoare cu pisica Lizzy, la 2 ani după ce a fost găsită de una singură în mijlocul unei păduri.

O promenadă obișnuită de weekend s-a transformat pentru un cuplu din Statele Unite într-o mică dilemă morală. Bine, dilemă e mult spus, fiindcă întrebarea de a lua sau nu acest ghemotoc roșcat, abandonat de unul singur în pădure, a atârnat în aer doar preț de câteva secunde, până la investigarea tuturor circumstanțelor. Pisica mamă cu desăvârșire lipsea, așa că perechea a luat singura decizie corectă în această situație – de a lua felina acasă. Uite așa în viața acestora a apărut micuța Lizzy.

În acea zi, Lizzy habar nu avea ce întorsătură va lua viața sa peste câteva momente, rătăcind și mieunând disperat prin pădure în căutarea mamei sale.

“Aceasta avea 3-4 săptămâni când am găsit-o și era debusolată complet”, dezvăluie salvatorul acesteia.

“Prin apropiere nu era nici apă, nici hrană, nici pisica mamă, nici pisoii frați. Lizzy era absolut singură” adaugă stăpâna.

“Am luat-o acasă, iar a doua zi am dus-o la veterinar. Din fericire, pisica era absolut sănătoasă”.

“Ulterior, i-am aplicat vaccinurile necesare și am tratat-o de paraziți”.

“Probabil, cineva a abandonat-o intenționat, dintr-o logică foarte bolnavă, fiindcă în apropiere nu era nici o pisică sau măcar vreun pui de pisică care să marcheze prezența acesteia”, afirmă eroina noastră de astăzi.

“Lizzy e o fată minunată, s-a descurcat bine chiar din prima zi, cu excepția cazului când a spart o vază. O ador la infinit”, remarcă stăpâna acesteia.

Acum, pisica care a fost cândva la un pas să fie lăsată uitării, are o familie în tot sensul cuvântului.

De atunci s-au scurs deja 2 ani, perioadă în care micuța Lizzy s-a transformat într-o grațioasă și fermecătoare pisică.