10 cele mai scumpe lucruri din lume: Te vei uimi cât costă acești pantofi!

Cât crezi că poate costa cel mai scump ceas sau cea mai scumpă pălărie din lume? Indiferent de cifra la care te-ai gândit, să știi că mult mai mult decât pare la prima vedere. Dacă ai mulți bani și nu știi ce să faci cu ei, am pregătit pentru tine câteva sugestii care te vor lăsa cu gura căscată.

1. Cel mai scump ceas din lume poate fi achiziționat cu un milion 982 mii de dolari de la marca Patek Philippe. Costul ridicat al lui se datorează celui mai complex mecanism. Termenul de garanție – nelimitat.

2. Iar cea mai scumpă geantă din lume poate fi cumpărată de la Hermes. Aceasta este confecționată din diamante, aur și piele de crocodil. Spre deosebire de ceasul de la Patek Philippe, pentru ea va trebui să plătești doar 382 de mii de dolari.

3. Chiar dacă ceasul și geanta sunt impermeabile, părul uman – nu. De aceea, s-ar putea să ai nevoie de o umbrelă. Cea mai scumpă umbrelă din lume, făcută la fel din piele de crocodil, le aparține celor de la Billionaire Couture și costă 50 de mii de dolari.

4. Iar dacă vrei să te protejezi complet de ploaie, vei avea nevoie de un costum bun. Cel mai bun costum din lume este costumul spațial al astronauților americani. Un costum standard poate fi achiziționat de la producător pentru 9 milione de dolari.

5. Pe de altă parte, dacă ești adeptul soluțiilor vestimentare tradiționale, cu siguranță ai nevoie de o pereche de blugi. Cei mai scumpi blugi costă 1,3 milioane de dolari, sunt confecționați de Secret Circus Jeans și sunt decorați cu diamante.

6. Și dacă tot ai decis să te îmbraci ca un mexican, atunci nu te poți lipsi de ochelari. Brandul Bentley Platinum se poate lăuda cu cei mai la modă ochelari de soare din lume. Costul lor este de 45.276 mii USD, iar rama lor e realizată în întregime din platină

7. Și ce fel de mexican fără pălărie? Cea mai scumpă pălărie din lume i-a aparținut lui Harrison Ford. E vorba de celebra pălărie din filmele cu Indiana Jones. Ea fost vândută la licitație la prețul simbolic de 438 de milioane de euro.

8. Dar să nu uităm de femei. Cel mai scump parfum din lume se numește DKNY Golden Delicious. O sticlă de parfum dulce te va costa 1 milion de dolari. Și nu e vorba atât de aromă, cât de sticlă, care e decorată cu aur și pietre scumpe.

9. Iar cel mai scump inel din lume, de la Chopard Blue Diamond, te va costa 16,26 milioane de dolari. Decorul, realizat din aur alb, este incrustat cu un diamant rar albastru de 9 carate si diamante albe.

10. Iar în Anglia au fost scoși la vânzare cei mai scumpi pantofi din lume. O pereche de pantofi cu tocuri stiletto, acoperiți cu aur și decorați cu diamante costă nu mai puțin de 13 milioane de lire sterline.