Un container maritim a devenit casă de vis pentru burlaci: 5 foto ce-ți vor stârni invidia

Pare să fie casa unui spartan, nu-i așa?

Recent, au devenit incredibil de populare locuințele construite din containere maritime vechi. De fapt, se fac nu doar locuințe din aceste containere, dar anume lor se acordă un mare interes din partea oamenilor. De ce? Pentru că de multe ori o astfel de locuință arată chiar mult mai funcțională și confortabilă decât unele apartamente.

Design simplu, dar elegant și funcțional.

Când vorbim despre containerele maritime, ultimul lucru care pare posibil și, cel puțin, oarecum acceptabil este utilizarea acestora în calitate de locuință. Designerii, care transformă containerele maritime de transport în case confortabile, absolut nu sunt de acord cu această afirmație. Nu cu mult timp în urmă, de exemplu, a fost prezentată „cea mai masculină” casă contruită dintr-un container. Hai să vedem cum arată această locuință.

Idei excelente implementate în proiect.

În interiorul casei-container, totul este foarte simplu și elegant. Combinația de elemente din lemn și culoarea albă arată deosebit de bine în interior. Nu este nimic de prisos în această locuință. Odată ajuns într-o astfel de casă, îți dai seama imediat că cel mai probabil aici trăiește un bărbat. În ciuda interiorului „spartan”, funcționalitatea casei este la nivel înalt.

Loc de dormit pentru o persoană.

În primul rând, merită menționată bucătăria bine echipată, care e capabilă să gătească eficient o varietate de feluri de mâncare. Au fost montate cele mai moderne echipamente. Totul ce este necesar pentru o viață mândră de burlac se află aici: o mașină de spălat, un frigider mare, un aragaz. Trebuie să recunoaștem că unele rafturi groase, contrastează puternic cu toată această bogăție tehnică, dar, după cum spune designerul, anume acesta și era planul.

Bucătăria are tot ce e necesar.

Printr-un coridor îngust, poți ajunge la baia care este decorată în același stil ca și casa. În interior se află mobilierul obișnuit din lemn, iar plăcile din duș simulează lemnul.

Amenajare elegantă și bine planificată.