Uite cum îți decorezi casa cu pietre: 7 idei neașteptate. O să te invidieze și designerii!

Poți să faci ceva frumos și neobișnuit chiar și din lucruri simple, avute la îndemână. Bineînțeles, în cazul de față, ar fi fost mai bine dacă locuiai pe malul mării, însă e suficient să mergi și o dată pe an ca să aduni materie primă. Pietrele de plajă ar fi un element perfect în acest sens. Uite câte lucruri excepționale poți face din ele!

1. Suport pentru lumânare

Ai nevoie de puțină imaginație, un pistol de lipit cu silicon cald, un marker permanent și câteva pietricele. Poți realiza niște suporturi pentru lumânări foarte originale.

2. Covoraș pentru picioare

Un asemenea covoraș va fi potrivit atât la intrare, cât și în baie. Mai mult ca atât, pentru picioarele goale acest covor va avea un efect terapeutic. Masajul tălpilor este bun pentru sănătatea organismului.

3. Perete sau pardosea din pietre

Pentru camera de baie, un decor mai original nu știu dacă se poate crea. Le poți pune atât pe jos cât și pe perete. Consultă opinia unui specialist în ce privește modul în care le fixezi de perete.

4. Decor pentru bucătărie

Suportul pentru vasele fierbinți poate căpăta un aspect foarte original, dacă vei decide să-l confecționezi din pietre. O să-ți aducă aminte de mare și de relaxare.

5. Mărunțișuri utile

Dacă stai bine cu fantezia, poți utiliza pietrele în cele mai neașteptate moduri. Ele pot servi drept un decor de excepție pentru masa de sărbătoare sau în orice alt context.

Poți crea și compoziții neobișnuite cu care să-ți decorezi casa sau să le oferi în dar.

6. Rame pentru fotografii sau tablouri

Este o decorație perfectă pentru o fotografie din vacanța la mare. Gândește-te la asta data viitoare când mergi la odihnă și strânge cele mai originale pietricele.

7. Combinații cu flori

Pietrele se combină foarte armonios cu orice fel de flori sau plante. Poți face niște compoziții minunate, folosind aceste două elemente.