Femeia cameleon: Această femeie se poate transforma în orice vedetă își dorește

E greu să-ți imaginezi o femeie modernă care nu se machiază deloc. Machiajul este cel mai popular ritual de frumusețe din lume. Un make-up bun îți oferă mai multă încredere în propria persoană și te ajută să te simți frumoasă. Dar uneori machiajul poate deveni o artă. Mai ales când vorbim de un stilist bun. Așa cum este stilista Gillianisme din China care se poate transforma în orice vedetă folosindu-se doar de imaginație și machiaj. Iată 15 transformări în care nu o să-ți vină să crezi.

1. Frumoasa Audrey Hepburn este actrița preferată a stilistei. Nu e de mirare că transformarea a ieșit atât de bine.

2. Natalie Portman este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar transformarea redă foarte bine frumusețea ei.

3. Monica Bellucci este considerată regina frumuseții și una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. Să redai frumusețea ei nu este o misiune atât de ușoară.

4. Scarlett Johansson în ipostaza văduvei negre arată credibil. În afară de machiaj, stilista folosește peruci pentru a-și transforma coafura.

5. Gillianisme știe să se transforme și în bărbați. De exemplu, Eason Chan Yick Shun este unul dintre cei mai populari cântăreți chinezi.

6. Cântăreața preferată a adolescentelor contemporane, Billie Eilish, nu a trecut neobservată.

7. Anne Hathaway are o figură neobișnuită – ochi mari, buze pline, nas expresiv și piele palidă. Toate aceste trăsături sunt greu de imitat.

8. Dar eroinei noastre îi reușește. De exemplu, aici este aceeași Anne Hathaway, în ipostaza Reginei Albe din filmul Alice în Țara Minunilor. 

9. Una dintre cele mai apreciate actrițe contemporane, Cate Blanchett, nu putea să nu apară în această colecție.

10. Lau Tak-wah este unul dintre cei mai de succes cântăreți din Hong Kong, care a cunoscut vârful popularității când eroina noastră era mică.

11. Iar cea mai populară cântăreață americană din ultimul deceniu, Taylor Swift, a fost redată în felul următor.

12. Regele muzicii pop nu putea trece neobservat. Transformarea a fost grea, dar foarte convingătoare.

13. Iar copia lui Elizabeth Chase Olsen în rolul Wandei Maximoff arată la fel de bine ca originalul.

14. Anita Mui Yim-fong a fost una dintre cele mai populare actrițe din Hong Kong în perioada anilor 80-90.

15. Edward Mâini-de-foarfecă în interpretarea lui Johnny Depp. Însuși Johnny Depp ar fi fermecat de această transformare.