Primul an din viața unui copil: Doar părinții vor simți căldura din spatele acestor imagini!

Dacă ești mama unui bebeluș sănătos, activ și fericit, probabil ai uitat ce înseamnă somn sănătos și cu siguranță știi ce înseamnă a sta pe calmante. Amanda Oleander, o artistă talentată din SUA, a simțit acest lucru pe propria piele și de mai bine de un an se exprimă despre maternitate prin desene.

Maternitatea în desenele Amandei este așa cum o simte fiecare femeie – obositoare, dar sinceră și înălțătoare. Pentru că nu există un lucru mai înălțător decât calitatea de a fi mamă.

Amanda este o artistă sinceră, de aceea, a încercat să redea maternitatea așa cum o vede ea, fără patos și însuflețire falsă ca femeile de pe Instagram. Maternitatea nu e despre imagini perfecte, ci despre perfecțiune în lucruri firești.

Maternitatea e despre grijă și compasiune. E despre iubire. Despre devotament. E un pic despre oboseală, dar în aceeași măsură e despre liniște și relaxare. Pentru că, la urma urmei, de ce mai facem copii?

Amanda are 32 de ani și desenează din copilărie. De atunci o face fără oprire. Ea are o regulă pe care nu o încalcă niciodată – și anume nicio zi fără măcar un desen. De-a lungul timpului artista a experimentat cu stilurile, iar după ce a devenit mamă s-a oprit la acest stil – confortabil, sincer, liniștitor.

Da, primul an din viața unei mămici și a unui tătic sunt mai grei decât restul – primul pas, primul dinte, primul zâmbet, copilul se așează, se ridică, plânge, râde, cade, țipă, aduce fericire și bătăi de cap, dar toate aceste dificultăți ne fac familia mai unită, căci până la urmă, ce poate fi mai frumos decât un copil?

Iar dacă te întrebi cum arată eroina noastră în viața de zi cu zi, păi iat-o: sinceră, frumoasă, iubitoare, plină de viață. Exact ca pe ilustrații. Ce îi mai trebuie unei femei?