Nu ai voie să le ratezi: 6 seriale bune, care te vor ține lipit de ecran!

Ești în căutarea unui serial bun de văzut, dar nu știi cu care să începi? Nu te descuraja. Iată 6 seriale noi, care au marcat anul 2021 și cu siguranță nu te vor lăsa să dormi după muncă. Atât sunt de interesante.

1. Maid (Menajera)

O poveste adevărată despre sărăcie, muncă pe brânci și voința de fier a unei mame. Serialul prezintă povestea lui Alex, o mamă singură care devine menajeră după ce iese dintr-o relație abuzivă. Tânăra încearcă să facă față fiecărei zile, luptând cu lipsa unui acoperiș deasupra capului, boala mamei sale, un ex agasant și cu frica zilei de mâine.

2. Mare of Easttown (Crima din Easttown)

O femeie detectiv (Kate Winslet) dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. De un an de zile, ea încearcă fără succes să rezolve cazul unei alte fete dispărute. Oamenii se îndoiesc în abilitățile ei, iar pe lângă asta, Mare trece printr-un divorț complicat, are un fiu care s-a sinucis și o noră dependentă de heroină, care luptă pentru custodia nepotului ei.

3. Station Eleven (Stația 11)

Supraviețuitorii unei devastatoare gripe pandemice încearcă să-și reconstruiască viețile după ce au pierdut totul. Personajul principal este o tânără pe nume Kirsten, membră a grupului de teatru ambulant „Road Symphony”. Într-o zi, actorii ajung într-un oraș condus de un autoproclamat profet. Serialul a fost pus pe motivele unui roman publicat în anul 2014, cu mult timp înaintea pandemiei de coronavirus.

4. Midnight Mass (Slujba de la miezul nopții)

O poveste post-horror despre creaturi necunoscute (a le numi înseamnă a dezvălui un secret important al complotului), care au reușit să-i convingă pe locuitorii unei mici insule că sunt îngeri biblici. Nu atât un film de groază, cât o dramă tristă despre capacitatea noastră de a ne supune oricărei idei în căutarea siguranței.

5. Sweet Tooth (Un băiat cu cornițe)

Un experiment nereușit a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a copiilor hibrizi: pe jumătate oameni, pe jumătate animale. Neștiind dacă ei sunt cauza sau consecința virusului, majoritatea oamenilor îi vânează. Un astfel de băiat se împrietenește cu un călător singuratic pe nume Jepperd. Împreună ei trebuie să înfrunte o lume plină de imbecili.

Bonus: Calls

Un serial experimental fără imagine. O performanță audio, compilată din conversațiile telefonice ale diferitor oameni în prag de apocalipsă. Eforturile de a înțelege natura apocalipsei (extratereștri? cometă? ziua judecății?) sunt interesante, dar adevărata valoare a proiectului este că ne învață să empatizăm cu eroii pe care nu îi vedem.

Citește și: 15 detalii interesante în filme, pe care le va observa doar un cinefil adevărat!