Manichiură pentru suflet: 7 ornamente abstracte, care merită să le reproduci pe unghii

Ți-ai dori o manichiură abstractă neobișnuită? Se pare că arta te atrage, poate e timpul să faci o vizită la muzeu sau într-o galerie? Iar în ceea ce privește manichiura, optează nu doar pentru desene alogice, dar și pentru nuanțe mai puțin obișnuite: galben murdar, gri deschis, verde pudrat sau alte nuanțe mai rar folosite. Peste aceastea desenează niște linii negre haotice, în stil modern. Preferabil, să-ți exprimi fantezia doar pe câteva unghii, altfel riști să exagerezi.

Pentru ca să fii sigură de rezultatul final, cel mai bine să alegi desenul din timp.  Este destul de dificil să-i explici manichiuristei un desen abstract, nu e așa de parcă ai vrea o inimioară sau un iepuraș pe unghie.

De unde să te inspiri pentru niște desene abstracte originale? Introdu în motorul de căutare pe internet cuvintele: cubism, modern, suprarealism. Cu siguranță, o să-ți fie greu să alegi din multitudinea de tablouri renumite. În perioada în care vei purta pe unghie picturi celebre, vei afla pe cine dintre oamenii cu care interacționezi merită să inviți la o galerie de artă.

În acest caz, sursă de inspirație a fost fructul de avocado. Fundalul neutru permite folosirea din plin a nuanțelor aprinse în ceea ce privește ornamentele.

Stelele sunt deseori un element al desenelor suprarealiste. Completează-le cu linii de diferite nuanțe, care imită valuri. Apropo, pentru un astfel de desen cea mai potrivită este forma ovală a unghiei.

Încă o opțiune reușită cu valuri poate fi cea cu inserții de aur. Folosește în acest caz un fundal mat, de un roz pudrat. În acest fel, luciul auriu va ieși în evidență.

Totuși, cel mai popular element decorativ al manichiurii abstracte sunt liniile în formă de ramuri. Dar iarăși, limitează-te la câteva unghii.