Fascinant: artistul francez care creează cele mai frumoase graffiti 3D

Pierrot, alias Scaf, este un artist francez care creează uimitoare graffiti 3D care arată atât de real încât ar putea chiar să încurce oamenilor care le văd în realitate. Operele sale de artă au o aură misterioasă care hipnotizează oamenii pentru câteva momente.

Artistul pozează el însuși cu lucrările sale terminate și arată iluziile într-un mod atât de jucăuș încât ele par foarte realiste și fascinante. Vezi unele dintre cele mai uimitoare lucrări ale sale în galeria de mai jos.

#1

Artistul i-a dezvăluit anterior lui Bored Panda că prietenul său de școală a fost cel care l-a făcut să se intereseze de arta graffiti. Cariera de artist a lui Pierrot a început în urmă cu aproximativ 20 de ani în fabrici abandonate și pe stradă. Dragostea lui pentru graffiti l-a determinat să creeze picturi 3D realiste, care sunt atât neliniștitoare, cât și fascinante.

#2

Este de la sine înțeles că timpul și efortul implicat variază în funcție de fiecare opera de artă. Cu toate acestea, Pierrot a dezvăluit că, de obicei, îi ia câteva zile pentru a finaliza un tablou. “Îmi place să privesc în retrospectivă ceea ce fac. Las una sau două seri pentru a urmări proiectul și a îmbunătăți.”

#3

Am devenit curioși cum decide Pierrot cu privire la locația în care vrea să-și lase graffiti-urile. Artistul a răspuns că alege locurile în raport cu locația și decorul din jurul peretelui. “Acest lucru este foarte important. Îmi fac timp să analizez în profunzime fiecare proiect. Am o mulțime de fotografii ale peretelui pe tableta mea digitală și aleg fie în funcție de imagine, fie de starea peretelui.”

#4

Fiind om de artă, nu se poate evita toate provocările care apar pe parcurs. Pentru Pierrot, partea care devine cea mai dificilă în timp este să ai mereu idei originale. “Am făcut multe picturi. A găsi idei noi este o provocare. Dar ceea ce îmi place cel mai mult este să văd rezultatul.”

#5

“Ceea ce mă fascinează la graffiti este să pictez lucruri mari și vizibile, să fiu afară și să mă bucur de spații largi deschise. Pictez cu câinele meu împreună și ador asta. Nu-mi place să fiu închis prea mult în aceleași locuri.”

„Cu tablourile mele, aș vrea să le reamintesc oamenilor să păstreze mereu acest spirit tineresc, copilăresc și să fie mereu uimiți de dinozauri sau alte fiare mari. Trebuie să visezi în continuare.”

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20