Cât de ingenios: artistul creează ilustrații amuzante, combinând desenele cu obiecte reale !

Romain Joly este un artist care suprapune obiectele din viața reală pe desenele sale, pentru a realiza ilustrații creative și amuzante. El a început să creeze aceste ilustrații în 2020, în timpul pandemiei pentru a scăpa de plictiseală. Într-un interviu acordat lui DeMilked, artistul a dezvăluit că a creat primele sale desene în perioada de izolare. „Mi-a plăcut procesul și o fac și astăzi”, a spus el.

#1

Vorbind mai mult despre ceea ce îl inspiră, Romain a spus: „Îmi place să mă joc cu formele și conceptele pentru că mă obligă să văd lumea dintr-o perspectivă diferită. Mai mult, am avut feedback bun chiar de la început. Oamenii zâmbeau și râdeau în hohote când îmi vedeau desenele. Acest lucru m-a motivat să continui și să mă perfecționez în ceea ce fac.”

#2

„Ceea ce îmi place în acest proces de creație este faptul de a lua un obiect banal care-l folosesc în rutina mea zilnică și de a-l face „cool” cu doar câteva mișcări de creion. Un fel ca MacGyver făcând lucruri uimitoare din nimic! Cred că este aproape magic”, a adăugat el.

#3

Artistul a mai spus: „Pentru a face un desen, mai întâi trebuie să găsești ideea. Este foarte aleatoriu. Uneori ideea îmi vine într-un moment neașteptat (când mă spăl pe dinți de exemplu) și uneori e mai complicat. Nu prea înțeleg cum funcționează asta. În sfârșit am înțeles că trebuie să am de-a face cu asta și că trebuie să depășesc acest moment.”

#4

#5

Prin aceste imagini înțelegem că Romain Joly este unul dintre oamenii pentru care pandemia a fost un avantaj. Astfel, practic din nimic, el creează opere de artă adevărate.

#6

El și-a creat chiar și propriul site unde postează regulat operele sale.

#7

El are, de asemenea, un cont de Instagram cu postările sale. Acolo, oamenii îl susțin și îl motivează să creeze în continuare, cu ajutorul comentariilor.

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

Iată încă un exemplu amuzant de artă al lui Romain care s-a născut în pandemie.

Pur și simplu spectaculos. Tu ce părere ai ? Așteptăm comentariile tale mai jos ! Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și prietenilor tăi, pentru a se amuza și ei cu aceste imagini.