Adorabile, ca de obicei! Iată cum ar arăta pisicile dacă ar fi personaje de anime

Pisica e una dintre cele mai enigmatice creaturi de pe glob. Anticii o venerau, medievalilor le era frică de ea, iar omul contemporan o adoră. Deasupra acestor pufoșenii mustăcioase întotdeauna a plutit un aer sacru și misterios. Pisicile au fost ridicate la rang de divinitate în Egipt și Thailanda, iar unii oameni le consideră sacre până în prezent.

Oriunde te-ai duce, aceste animale sunt venerate și adorate de oameni. De exemplu, în China, o artistă locală, cunoscută sub numele de „xuedaixun” și-a imaginat cum ar arăta pisicile dacă ar fi personaje de anime. Au ieșit, desigur, foarte blânde și adorabile, pentru că altfel nici nu putea să fie.

1. Pisicile exotice cu păr scurt sunt foarte iubitoare, blânde și dulci.

2. Ochi frumoși și clari, albaștri – ce lucesc ca niște aștri!

3. Așa arată perfecțiunea!

4. Despre pisicile negre se spune că sunt conectate la lumea spirituală, apără casa de forțele răului și fac legătura dintre lumea noastră și lumea de dincolo.

5. Pisicile și oamenii împart aceleași teritorii de mai bine de 9 milenii, când prima pufoșenie sălbatică a fost domesticită de om.

6. Între timp, cea mai mică dintre feline s-a transformat într-un tovarăș de nădejde al omului și poate fi întâlnită aproape în fiecare casă.

7. Nu există nimic mai fermecător pe lume decât privirea de pisică.

8. Ți-a scăpat ceva în viața dacă nu ai o pisică și nu te-ai trezit niciodată dimineața, simțind cum felina te calcă repetat și insistent pe piept, torcând afectuos.

9. Dacă te-ai întors sleit de puteri de la muncă, iar pisica te sâcâie cu afecțiunea sa, acordă-i un minut de atenție, fiindcă merită asta și o face din cele mai sincere considerente. Nu uita că suntem responsabili pentru cei pe care i-am îmblânzit.

10. Oamenii de știință au demonstrat că atunci când ne alegem animalele de companie (sau ele ne aleg pe noi), dăm preferință celor care ne reprezintă personalitatea.

11. De regulă, sportivii sunt însoțiți de câini energici și musculoși, femeile elegante – de câini mici, curați și parfumați, iar oamenii blânzi – de câini loiali și prietenoși. Același lucru se întâmplă când vorbim de pisici.

12. Pisicile nu sunt nimic altceva decât reflexia noastră.

13. Mai mult, ele mereu au grijă de noi. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au observat că pisica le influențează atât starea de sănătate, cât și starea de spirit.

14. Pisicile ne fac mai sănătoși fizic și mai împliniți din punct de vedere emoțional.

15. Fără ele viața noastră nu ar fi atât de frumoasă!