38 de ani împreună: Vezi cum arată soția celebrului Jackie Chan

Probabil știi despre Jackie Chan că este un actor foarte popular, care a jucat în multe filme de succes. A început să filmeze în anii ’60 ai secolului trecut, când avea doar 8 ani. Atunci și-a dat seama în ce sferă de activitate voia să-și conecteze viața.

Jackie a avut câteva colaborări împreună cu  Bruce Lee în: “Fist of Fury” și “The Exit of the Dragon.”

Actorul, încet, dar sigur, a dezvoltat controlul asupra corpului său și și-a perfecționat talentul în acest domeniu. Datorită acestui lucru, acesta a căpătat într-un timp record o mulțime de fani și admiratori.

Jackie Chan și Bruce Lee în “The Dragon’s Exit”

“Shanghai Noon”

Jackie Chan s-a căsătorit cu actrița tawaneză Joan Lin, pe când aceasta avea 28 de ani. Tinerii s-au îndrăgostit la prima vedere, iar după un an de prietenie, s-au căsătorit.

Numele acestei femei este Lin Fengjiao. Anterior, ea a jucat constant în diferite filme, dar după căsătorie a decis să pună capăt carierei sale. Aceasta susține că era mai interesată de familie. Cei doi au avut un singur copil pe nume Jaycee.

De obicei, cei doi nu preferau să vorbească prea des despre viață personală. Jackie și-a ascuns cu grijă soția și rareori ieșea cu ea în apariția presei. Informațiile despre Lin au început să apară mult mai târziu după căsătoria celor doi.

În momentul când s-a născut, Jaycee a primit numele de Chang Jumin. În prezent el este cunoscut drept un cântăreț sub pseudonimul  de Jacey.

Se știe că Jackie are o fiică nelegitimă pe nume Etta. Se spune că acesta și-a recunoscut paternitatea, dar nu comunică cu ea.

Jaycee, fiul lui Jackie si a lui Lin Chan

Etta, fiica lui Jackie Chan

În acest moment, actorul are 66 de ani. El este încă plin de energie și putere, foarte pozitiv și continuă să-și surprindă fanii cu creativitatea sa.

Cel puțin trei filme cu participarea lui Jackie Chan urmează să fie scoase în curând.