30 de tatuaje mici pentru femei si semnificatia lor

Un tatuaj nu este doar un desen, ci un fel de mesaj pe care îl transmiteți lumii. Unele desene au semnificații de lungă durată, așa că citiți acest articol înainte de a vizita salonul!

Care este semnificația diferitor tatuaje minimaliste?

1. Semnificația tatuajului Trandafir


Un trandafir tatuat într-un loc proeminent este un semn că ești fericita în dragoste. În mod tradițional, acest trandafir este roșu sau roz. Un trandafir negru înseamnă pierderea unei persoane dragi, iar un trandafir cu abundență de spini înseamnă dragoste nefericită.

2. Semnificația tatuajului Fluture


Cea mai minunată transformare din natură are loc cu fluturii: de la o omidă la o frumoasă creatură care are aripi in toate culorile. Un tatuaj cu fluture indică faptul că o persoană este pregătită pentru a munci asupra dezvoltarii personale si este gata la toate schimbarile care o pot duce spre realizari de vis.

3. Semnificația tatuajului Sakura


Un tatuaj cu flori de sakura în Japonia este interpretat fără echivoc: ești libera și deschisa la noi relații. Sakura este un simbol al sexualității și emancipării, forței interioare și exterioare.

4.Semnificația tatuajului Buburuză


În toată lumea, buburuza simbolizează norocul. Acest tatuaj se va potrivi celor care speră la cele mai bune intamplari și care vor să se îmbogățească: în ceea ce privește simbolistica, buburuza atrage banii.

5. Semnificația tatuajului Aripi de înger


Acest tatuaj este o pază: se crede că în acest fel atrageți atenția unui înger păzitor, care acum va fi mereu alături de voi.

6. Semnificația tatuajului Lotus


Floarea sacră înseamnă că ești sub protecția puterilor superioare și ai contact direct cu Universul. O alegere excelentă pentru fanii budismului și susținătorii teoriei reîncarnării.

7. Semnificația tatuajului Colibri


O versiune rară a unui tatuaj, care simbolizează perseverența, vitalitatea incredibilă și capacitatea de a rezista oricăror lovituri ale sorții.

8. Semnificația tatuajului Inimi


Contrar sensului aparent evident, un tatuaj în formă de inimă înseamnă tinerețe, naivitate, puritate spirituală, inocență și sinceritate.

9. Semnificația tatuajului Stelute


Stelele cu cinci colțuri înseamnă armonie interioară, unitate cu natura și elementele sale, în special, mulți cunoscători ai simbolismului fac un tatuaj de patru stele cu cinci colțuri ca semn al celor patru elemente: apă, foc, aer și pământ.

10. Semnificația tatuajului Soare și lună


Soarele este un simbol al unui bărbat, luna este o femeie. Un tatuaj dublu simbolizează unitatea, complementul, armonia, la care aspiră proprietarul său.

11. Semnificația tatuajului Păpădie


O păpădie cu umbrele zburătoare este un simbol al trecerii vieții, un astfel de tatuaj sugerează că o persoană apreciază fiecare moment al vieții sale.

12. Semnificația tatuajului Săgeți

Doar înainte! Un tatuaj cu săgeată vorbește despre dăruire și ambiție.

13. Semnificația tatuajului Ancoră


Coerență, stabilitate, fiabilitate: ancora simbolizează o persoană încrezătoare, care știe exact ce vrea.

14. Semnificația tatuajului Girafa


O versiune exotică care simbolizează dorința proprietarului unui astfel de tatuaj de a atinge toate înălțimile imaginabile.

15. Semnificația tatuajului Fulg de zăpadă


Deoarece nu există doi fulgi de zăpadă identici în lume, astfel proprietarul unui astfel de tatuaj subliniază individualitatea și unicitatea ei.

16. Semnificația tatuajului Cheie


Curiozitatea și spontaneitatea sunt semnificația secretă a unui tatuaj cheie. Toate ușile se vor deschide pentru o astfel de persoană!

17. Semnificația tatuajului Libelula


Grație, fragilitate și evazivitate: o libelula va da în voi o natură subtilă.

18. Semnificația tatuajului Diamant


Durabilitate, versatilitate și mare stimă de sine: pentru aceste fete, un diamant este alegerea perfectă.

19. Semnificația tatuajului Rândunica


Această pasăre a avut o importanță deosebită pentru marinari: vedeți o rândunică – nu este departe de pământ. Simbolismul acestui tatuaj este similar cu cel original: o rândunică înseamnă speranță, afecțiune pentru cei dragi și un suflet bun.

20. Semnificația tatuajului Coroana


Lideri născuți! Cu toate acestea, pe lângă ambiție, coroana simbolizează autocontrolul și un grad ridicat de responsabilitate.

21. Semnificația tatuajului Broască


Broaștele trăiesc atât în ​​apă, cât și pe uscat, iar în simbolismul estic înseamnă o mare adaptabilitate și noroc.

22. Semnificația tatuajului Cireșe


O singură boabe este considerată un simbol al purității și purității, în timp ce o baie de aburi este considerată un simbol al afecțiunii puternice pentru un partener.

23. Semnificația tatuajului Busolă / compas


În marea curenților de viață, această persoană va alege calea cea mai corectă către obiectiv. Curajul, pasiunea pentru aventură și încrederea în sine sunt ceea ce înseamnă tatuajul busolei.

24. Semnificația tatuajului Trifoi


Trifoiul cu patru frunze aproape neobișnuit este un simbol al credinței în miracole, supranatural și magie.

25. Semnificația tatuajului Elefant


Calm, prietenie și fiabilitate. Și în simbolismul estic, un elefant înseamnă noroc și noroc.

26. Semnificația tatuajului Pană


Libertate, zbor, neascultare: oamenii care aleg un tatuaj sub forma unei pene își prețuiesc spațiul personal și liberul arbitru mai mult decât orice altceva.

27. Semnificația tatuajului Cal de mare


Pentru optimiști cu o imaginație vie și capacitatea de a depăși orice dificultăți în glumă.

28. Semnificația tatuajului Bufniță


Un simbol al înțelepciunii, dar nu numai: un tatuaj în formă de bufniță spune: „Am trecut prin vremuri întunecate și mi-am dat seama că întunericul are propriul său farmec”. Foarte mistic.

29. Semnificația tatuajului Mandala


Amuleta sacră Mandala te programează pentru noroc și succes în toate eforturile tale.

30. Semnificația tatuajului Citat

O persoană care alege o afirmație sau o frază pentru un tatuaj urmează acest principiu în viață. Cu toate acestea, înainte de a lovi “Lupul singuratic”, gândește-te ce vei face dacă prioritățile vieții se vor schimba?