20 de fotografii uimitoare care îți taie respirația: au fost nominalizate la „Premiile pentru fotografii minimaliste alb-negru 2022”

Fotografiile alb-negru au un anumit farmec care oferă o perspectivă unică asupra lucrurilor ocazionale. Combinate cu minimalismul, le oferă fotografilor șansa de a-și explora creativitatea.

Revista BNW Minimalism onorează acest tip de creativitate cu Premiul pentru fotografie minimalistă alb-negru. Aceasta este prima ediție a competiției și în acest an au fost primite aproximativ 1.400 de înscrieri. Tim Nevell a câștigat primul premiu de 1.000 de dolari pentru fotografia sa numită „Singur ”. Vezi imaginile câștigătoare în galeria de mai jos.

#1

#2

#3 Alone, Tim Nevell

Această imagine a câștigat marele premiu al concursului Premiile pentru fotografii minimaliste alb-negru 2022.

Această imagine a fost făcută cu drona mea Mavic2 Pro într-o excursie de iarnă în Islanda. Călătoream la Myvatn în nordul insulei și aceasta a fost o scenă pe care am capturat-o la aproximativ 50 de mile de sat. Mi-a plăcut peisajul vulcanic pustiu acoperit de zăpadă și perspectiva nesfârșită a orizontului îndepărtat.

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10 Sossusvlei Trees de Hector Izquierdo Seliva

Această fotografie a luat locul 3 și a fost făcută în Namibia.

#11

#12

#13

#14

#15

#16 Sit down, Free thoughts, Pierre Pellegrini

Această imagine a luat locul doi în clasament.

#17

#18

#19

#20

Atmosferele create în fotografiile câștigătoare evocă singurătatea sufletului prin locuri care emană magia liniștii, tăcerii și păcii interioare. Fotografia, la fel ca și celelalte manifestări ale artei, permite artistului să își exprime emoțiile, trăirile, sentimentele și viziunea asupra vieții, unui sentiment sau unui anumit obiect. Acest concurs organizat de revista Minimalism aduce un omagiu acestui tip de creativitate prin premiile sale.

BNW Minimalist Photography Prize este deschis tuturor fotografilor: amatori și profesioniști din întreaga lume. În competiție se poate înscrie oricine cu vârsta peste 18 ani, cu excepția angajaților B&W Minimalist Photography Prize, a companiilor asociate acestora și a angajaților oricărei companii alese să sponsorizeze premiile competiției. Nu există limită pentru numărul de imagini individuale pe care fiecare artist le poate trimite.

Dacă îți place fotografia și ai dori să participi și tu, nu ezita, poate tu vei fi următorul câștigător al premiului de 1000 USD.

Ție care dintre aceste imagini ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !