14 lucrări extraordinare ale unui artist stradal: știe cum să adauge culoare în viețile noastre monotone

Viața noastră este plină de lucruri de rutină. Ne trezim dimineața în goană să ajungem la muncă, seara nu dorim nimic altceva decât liniște și odihnă. SE pare că deja nimic nu ne poate impresiona sau nu ne poate face fericiți cu adevărat. Totul a devenit prea monoton. Tocmai din acest motiv, un artist din New York a decis să bucure trecătorii cu operele sale extraordinare.

Nu știm cum stă Tom Bob cu permisiunea de a desena în locuri publice, dar o face șic, distractiv și cu o audiență de peste 250 de mii de oameni ! Totul pentru că artistul transformă viața noastră gri de zi cu zi și clădirile plictisitoare în desene creative. Creativ – pentru că Tom încearcă să folosească obiectele și clădirile ca parte a operei sale de artă. De-ar fi așa peste tot în lume !

1. Zâmbiți vă rog, sunteți pozați !

2. Imediat va zbura pasărea

3. Lucrurile cele mai ingenioase sunt cele mai simple.

4. Deci, am prins răufăcătorul !

5. Foarte colorat !

6. Are o bâtă mare

7. O invazie extraterestră

8. Purceluș urban

9. Stațiune de schi

10. Foarte creativ

11. Ruj cu rezervă

12. Un perete de flori

13. Robot

14. Cine locuiește în canalizare  ?

Tom Bob este un artist stradal recunoscut în Statele Unite, în special New York. El găsește obiecte comune de zi cu zi pe stradă și le transformă în personaje capricioase distractive. El face acest lucru folosind vopsea spray cu scopul de a crea emoția fericirii.

Dacă stai activ pe rețelele de socializare, probabil că ai văzut lucrările lui prezentate pe site-uri precum Bored Panda, Laughing Squid, Wired și Mental Floss. Arta lui ne face să zâmbim, amintindu-ne să vedem posibilități noi și imaginative pentru spațiile noastre publice. Lucrările sale au fost, de asemenea, expuse în Proiectul Mural Governors Ball din 2017, ca parte a principalului festival de muzică de 3 zile din New York.

Așa cum spune pagina sa de Facebook, artistul american Tom Bob fuge liber pe străzile din New York și să sperăm că nu îl va prinde nimeni niciodată. Acum – fericit – va fugi și pe străzile din Sacramento.

Dar ție care dintre imaginile de mai sus ți-au plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !