10 SCULPTURI sensibile, făcute în cinstea MAMELOR – cele mai puternice ființe din lume

La Universitatea Nagasaki, din Japonia, a fost realizată o cercetare care a arătat că bebelușii, fiind încă în pântece, reacționează la dispoziția mamei care vizionează un anumit film. Asta demonstrează o dată în plus cât de mult suntem legați de mame încă de la începutul existenței noastre.

Despre legătura magică dintre mamă și copil s-au scris sute de pagini, însă niciuna dintre ele n-a putut s-o definească în totalitate pentru că e ceva magic și dificil de redat.

În acest articol, am selectat cele mai emoționante sculpturi și memoriale din toate colțurile lumii, dedicate scumpelor mame – cele mai apropiate ființe din viața noastră.

 Cel mai sigur sprijin este cel matern ( America de Nord, Canada)

Bine ai venit acasă (SUA, Virginia)

Primii pași ( Federația Rusă, Sankt Petersburg)

Legătura veșnică ( Italia, Sorrento)

Mama și fiul său ( Macedonia, Skopje)

 O tânără mămică le citește copiilor ( Nu se cunoaște locul aflării)

„Mami, hai să zburăm!” ( SUA, Utah)

Cele mai calde mâini ( SUA, Salt Lake City)

Sărutul dulce al mamei ( China, Beijing)

Dragostea față de mamă este greu de exprimat în cuvinte, însă aceste sentimente sunt în inima fiecărui om. Dar tu, când ultima dată i-ai spus mamei că o iubești sau că e cea mai scumpă ființă din lume?  Sau preferi să-i arăți asta prin fapte? Scrie în comentarii ce crezi despre asta.

„Când ești mamă, nu ești niciodată cu adevărat singură în gândurile tale. O mamă trebuie întotdeauna să se gândească de 2 ori: o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei.” ( Sophia Loren)