10 imagini super realiste și amuzante cu pisicuțe: ia-ți doza zilnică de voie bună !

În vremea noastră, este întotdeauna necesar să găsim o oportunitate de a face o pauză de la rutina serioasă, mai ales că modalitățile de a o face mai bine sunt diseminate cu mare entuziasm de către mass-media. Aș dori să stipulez imediat că distragerea atenției prin consumul de diverse lichide și alimente, este evident, o cale greșită, deoarece provoacă daune ireparabile nu numai sănătății fizice, ci și sănătății psihice. Cea mai corectă cale este să comunicăm cu prietenii noștri mai mici, pentru că, chiar dacă nu ai ocazia să ai propriul animal de companie, poți oricând să iei cu tine un prieten patruped de la adăpost la plimbare. Crede-mă, va fi doar o bucurie pentru el să se plimbe din nou cu o persoană bună, mai ales dacă aduci gustări cu tine.

Și dacă tocmai ai venit după serviciu și aștepți ca cina să fie gata, atunci poți oricând să admiri fotografiile amuzante cu animale. Crede-mă, aceasta este și o variantă foarte funcțională pentru a scăpa de rutină sau oboseală măcar pe moment.

Dar astăzi aș vrea să vă mulțumesc nu cu fotografii, ci cu lucrările uimitoare ale artistei Anna Remizova / RÉMICH, din Sankt Petersburg. Personajele ei blănoase nu te vor lăsa indiferent și vei avea emoții cu adevărat pozitive atunci când le vizionezi, S-ar putea chiar să le recunoști pe unele dintre ele.

1. Simțindu-se ca la coafor

2. Strigător la cer

3. Pisica în toată splendoarea formelor sale

4. „Ce să mai fac azi ?”

5. Este timpul pentru un pui de somn !

6. Foarte mult somn.

7. Niciodată nu lipsește încă un pui de somn !

8. „Toamna – anotimpul meu de suflet !”

9. „Se pare că am alergie la ceva.”

10. Îmi iubesc stăpâna !

Dacă îți plac aceste lucrări și vrei să zâmbești nu numai în fața monitorului, poți să comanzi o astfel de poză direct de la artistă și să o agăți, de exemplu, în dormitorul tău sau în baie și să te înveselești în fiecare dimineață.

Ție care dintre aceste imagini ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !